HJEMLY DANCE – Hjemlys nye danselinje

Hjemly Dance er Hjemlys helt nye danselinje, som starter op efter sommerferien 2019. Linjen tager afsæt i en masse forskellige stilarter indenfor dansens verden. F.eks. kan Hip Hop/Street, House, Funk. Showdance, Standard dans, Latin dans og Latinomix være en del af danselinjens hverdag.

Linjen er for alle, der elsker at danse og som har lyst til at blive en del af et efterskoleliv med et helt unikt fællesskab. Hvis du vælger Hjemly Dance, får du mulighed for at dyrke dans 5 gange om ugen, og du vil herigennem tilegne dig viden om de sociale, fysiske, tekniske og tidsmæssige krav, der skal til for evt. at tage skridtet videre til en hverdag med dansen som mulig levevej.

Under træningen får du oplevelsen af fællesskab og glæde i vores teamsamarbejde, når vi arbejder frem mod fantastiske shows og performances.

 

Lærere og trænere

Linjens træning varetages af skolens egen lærer, Samira Høyer Vinter Wolgast. Hendes dansekarriere startede allerede som barn, hvor hun begyndte til ballet. Siden har passionen for dans udviklet sig til flere genrer, og hun underviser i dag i stilarter som Hip Hop, Funk, House samt hendes hjertebarn Burlesque. Samira er tidligere Danmarksmester i Funk 2 år i træk, og derudover er hun også danser for KNA Connected.

Udover Samira vil du i skoleårets løb møde diverse professionelle dansere som gæstelærere.

 

Lejrskole

I skoleåret 2019/20 vil linjens lejerskole gå til Club la Santa, Lanzarote, hvor vi i ugens løb benytter centrets træningsfaciliteter på samme vis som en masse andre dansere. Vi vil få flotte naturoplevelser, anden sport og lidt kulturelle oplevelser med hjem fra lejrskolen også.

 

Konkurrencer

I årets løb vil vi lave workshops med de forskellige stilarter og derfra pille elementer ud til en eller flere store koreografier. Vi deltager nemlig i årets løb i diverse dansekonkurrencer, såsom Efterskole DM og Kaufmann Cup.

 

Egen fysioterapeut

Selv om du er i god form og vi doserer din træningen fornuftigt, så kan du rammes af skader i kortere perioder. Vi har derfor vores egen fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at komme bedst mulig gennem et skadesforløb, samt holde dig frisk når det hele kører. Vi har endvidere et samarbejde med KAISER sport omkring skadesforebyggende træning.

 

Tilmeld dig til Hjemly Dance