Fodbold-camp

”I’m a Winner” camp 2018

Vi vil skabe vindere, – ikke bare på det sportslige område, men vi vil også give vores campdeltagere værktøjer, som kan bruges på mange andre områder. Vi vil sidestille den fysiske træning med den mentale og give dig ideer til, hvordan du kan ændre vaner og blive en vinder.

Vi afholder 4 forskellige camps samtidig for håndbold-, fodbold-, og badmintonspillere, der netop har afsluttet 6., 7. eller 8. klasse i sommeren 2018. Vi vil være max 200 unge (både piger og drenge), der brænder for at dyrke idræt sammen med rigtig dygtige instruktører. Det betyder, at du udover det rent sportslige får en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly Idrætsefterskole.

Skolens egne kompetente idrætslærere samt instruktører udefra står for træning på et højt niveau. Kombineret med spændende foredrag sørger vi for, at du i ugens løb får et fuldt program fra tidlig morgen til langt ud på aftenen.

På fodboldcampen arbejder du sammen med op til 47 andre unge på din alder målrettet med:

  • at forbedre din teknik og give dig inspiration til din daglige træning gennem arbejde med finter, driblinger, vendinger og tæmninger
  • at sætte fokus på pasningsspillet og det direkte angrebsspil
  • at sætte fokus på afslutninger
  • at give målmændene masser af udfordringer gennem spil og afslutningstræning

Hjemlys egne kompetente lærere på fodboldlinjen (tidligere landsholds- og ligaspillere) samt unge instruktører vil i ugens løb sørge for, at du tager hjem med forøget selvtillid og som en bedre fodboldspiller.

Camp Info: Campen begynder søndag d. 1. juli kl. 13.00 og slutter torsdag d. 5. juli kl. 13.00. Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige fodboldspillere. Prisen for at deltage i ”I’m a Winner” camp er 1500 kr. I prisen er indeholdt træning, kampe, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger, camp T-shirt m.v. Din tilmelding er registreret, når vi har modtaget betaling og tilmeldingsblanket. Sidste frist for tilmelding er d. 4. maj 2018. Betalingen skal overføres til reg: 2036 konto: 012 46 03595  eller Mobilpay : 61 44 28 29 (husk at påføre navn og camp) Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte skolen på tlf: 62641024 eller hjemly@hjemly.dk

Tilmelding fodboldpiger

Tilmelding fodbolddrenge