Basketball-camp

“I’m a Winner” camp 2020

Campen begynder søndag d. 28. juni kl. 13.00 og slutter torsdag d. 1. juli kl. 13.00. Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige basketballspillere. Prisen for at deltage i ”I’m a Winner” camp er 1600 kr. I prisen er indeholdt træning, kampe, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger samt camp T-shirt. Tilmelding og betaling foregår ved at kontakte skolen på tlf: 62641024 eller hjemly@hjemly.dk

“I’m a Winner “ camp 2020

Vi vil skabe vindere, – ikke bare på det sportslige område, men vi vil også give vores camp-deltagere værktøjer, som kan bruges på mange andre områder. Vi vil sidestille den fysiske træning med den mentale og give dig ideer til, hvordan du kan ændre vaner og blive en vinder.

Vi afholder 4 forskellige camps samtidig for håndbold-, basketball-, fodbold-, og badmintonspillere, der netop har afsluttet 6. eller 7. klasse i sommeren 20120. Har du afsluttet 8. klasse, så kontakt os endelig, hvis du ønsker en plads. Vi vil være max 200 unge (både piger og drenge), der brænder for at dyrke idræt sammen med rigtig dygtige instruktører. Det betyder, at du udover det rent sportslige får en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly Idrætsefterskole.

Skolens egne kompetente idrætslærere samt instruktører udefra står for træning på et højt niveau. Kombineret med spændende foredrag sørger vi for, at du i ugens løb får et fuldt program fra tidlig morgen til langt ud på aftenen.

Bliv en vinder i one on one situationer. Basketball er en holdsport og for at blive en komplet basketballspiller, er det vigtigt at kunne løse opgaver i begge ender af banen både kollektivt og individuelt. I dag stilles der store krav til den enkelte basketballspillers færdigheder. Vi vil på ”I’m a Winner” campen derfor have fokus på dine evner til at sætte din direkte modspiller af bl.a. gennem moves og skud. Ligeledes vil vi styrke dit forsvarsarbejde ved at træne elementer som placeringsevne og bevægelser.

Tilmelding basketballpiger

Tilmelding basketballdrenge