Badminton-camp

”I’m a Winner”-camp 2018

“I’m a Winner” camp 2018 Vi vil skabe vindere, – ikke bare på det sportslige område, men vi vil også give vores campdeltagere værktøjer, som kan bruges på mange andre områder. Vi vil sidestille den fysiske træning med den mentale og give dig ideer til, hvordan du kan ændre vaner og blive en vinder.

Vi afholder 4 forskellige camps samtidig for håndbold-, fodbold- og badmintonspillere, der netop har afsluttet 6. eller 7. klasse i sommeren 2018. Har du afsluttet 8. klasse, så kontakt os endelig, hvis du ønsker en plads. Vi vil være max. 200 unge (både piger og drenge), der brænder for at dyrke idræt sammen med rigtig dygtige instruktører. Det betyder, at du udover det rent sportslige får en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly Idrætsefterskole.

Skolens egne kompetente idrætslærere samt instruktører udefra står for træning på et højt niveau. Kombineret med spændende foredrag sørger vi for, at du i ugens løb får et fuldt program fra tidlig morgen til langt ud på aftenen.

Bliv en bedre badmintonspiller på fem dage.

Sammen med op til 27 andre unge badmintonspillere på din alder vil du:

  • få masser af tekniktræning
  • få større taktisk forståelse
  • få rigtig meget hurtighedstræning
  • lære noget om mental træning
  • prøve, hvordan det er, at gå på efterskole med træning hver dag.

 

Kort sagt få masser af træning og masser af hyggeligt samvær. Rasmus Hach, Thomas Kjær Hjemlys badmintonlærere samt en elitespiller fra OBK, Alle dygtige og erfarne badmintontrænere, som har trænet nogle af de bedste spillere i både Danmark og udlandet. De vil sørge for, at du tager hjem fra campen med forøget selvtillid og som en bedre badmintonspiller.

Camp info: Campen begynder søndag d. 1. juli kl. 13.00 og slutter torsdag d. 5. juli kl. 13.00. Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige badmintonspillere. Prisen for at deltage i ”I’m a Winner” camp er 1500 kr. I prisen er indeholdt træning, kampe, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger, camp T-shirt m.v. Din tilmelding er registreret, når vi har modtaget betaling og tilmeldingsblanket. Sidste frist for tilmelding er maj 2018. Betalingen skal overføres til reg: 2036 konto: 012 46 03595 (husk at påføre navn og camp) Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte skolen på tlf: 62641024 eller hjemly@hjemly.dk

Tilmelding badmintonpiger

Tilmelding badmintondrenge