Hvis ikke det er Danmarks bedste job for et fodboldmenneske, så må det være meget tæt på.

Oprettet d. 1/3 2018 – Start pr. 1. august 2018 – Samtaler afholdes løbende

Du skal være leder af og træner på fodboldlinjen og her kunne videreføre ”den blå tråd” i vores fodboldlinjes visioner og dagligdag. Du skal kunne udstikke retningslinjer og samarbejde med de tre øvrige dygtige trænere Ole, Michael og Merete. Du skal i dagligdagen være på vores fodboldbaner og ved sidelinjen til træning og kampe med vores 75 fodbolddrenge og 25 fodboldpiger.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har trænerefaring, A-licens eller lignende.

Er du – udover fodboldmenneske – en engageret, motiveret og udviklingsorienteret lærer og har du lyst til et rigtig godt og alsidigt job som fuldtidsansat lærer på en spændende idrætsefterskole på Midtfyn? Så er det måske dig vi leder efter.

Du skal kunne stå for en spændende undervisning på fodboldlinjen og hvis du også kan dække et af vores skolefag med faglig høj kvalitet, så er det dig vi er interesseret i. Måske er du i stedet for journalistisk uddannet eller kan noget helt andet ved siden af fodbolden?

Hvis du brænder for at blive efterskolelærer på en idrætsefterskole som vores, så fortæl os hvorfor, vi netop ikke kan undvære lige præcis dig.

Hvem er vi?

Hjemly Idrætsefterskole er en efterskole med 215 sportsglade unge mennesker, som brænder for deres sport inden for henholdsvis badminton, håndbold, fodbold, Runners’ High og basketball. Du bliver en del af et lærerteam bestående af 25-27 kolleger, hvor vi forventer, at du har lyst til at indgå i et forpligtende fællesskab og et selvstyrende teamsamarbejde omkring fodbold og evt. fag.

Yderligere informationer

Vil du vide mere om skolen – så kan du læse mere på denne side, på Facebook eller ved at ringe til skolens ledelse, Maria Have, Per Rasmussen og Rud Nielsen på tlf. 62 64 10 24

Ansættelse sker efter overenskomst mellem finansministeriet og LC.

Ansøgningen skal sendes som en PDF-fil.

SEND ANSØGNING