Hjemly Runners High – skolens nye løbelinje, vil du også bidrage til festen ?

Vil du være den nye Anna Emilie Møller? – det kan vi ikke love, men … til gengæld kan vi love dig, at du bliver en del af et virkelig spændende løbefællesskab. Ideen til vores løbelinje fik vi for 3 år siden, da Anna var elev på Hjemly og sprang ud som det største kvindelige løbetalent de sidste 30 år og kom med til OL bare to år efter hun var efterskolelev.

Lærere og trænere

Linjens træning varetages af skolens egne lærere og unge eliteløbere fra det københavnske løbemiljø, som deltager et par gange om ugen.

Skolens lærere er Jesper Madsen (3 maratonløb med PR 3.28.58  og altid i top 10, når vi løber med nuværende elevhold) og Rud Nielsen (35 maratonløb med PR 3.16.50  og i dag bedst til restittutionsløb med linjens elever). Begge er træneruddannet hos Claus Hechmann.

Deltidslærere er Asser Vittrup Nielsen, Sparta ( marathonløber med PR 2.31.26 og de sidste to år blandt de tre-fire bedste danskere ved Copenhagen marathon) og Mads Tærsbøl, Sparta (lynhurtig 13.55 på 5.000 m og er sammen med Abdi måske bedste mandlige bud på OL – deltagelse i Tokyo på løbssiden)

Både Mads og Asser er vant til at udarbejde individuelle træningsplaner for andre og de vil kunne hjælpe med at optimere din træning.

Hjemly Runners High

Er for alle elever – begge køn – der glædes ved at løbe. Vi kan og vil udfordre både eliteløbere og løbere, der først lige er begyndt. Vores løbelinje er for alle elever, der vil træne struktureret og er ambitiøse i forhold til at forbedre deres træning og dermed resultater.

Vi træner fem gange om ugen – variereret og sæsonplanlagt træning, der fx inkluderer:

  • cross/trial
  • bane
  • veje/stier
  • orienteringsløb
  • styrketræning

Du får på Hjemly masser af muligheder for at forbedre dine evner inden for løb og finde frem til de distancer, som skal være dine favoritter. Samtidig hjælper vi dig også med at tage de svære valg i forhold til, hvor meget løb skal fylde i din fritid.

Konkurrencer

Vi skal selvfølgelig også teste om vores træning giver bonus, derfor deltager vi i en del løb både hele linjen og i andre løb med kun udvalgte eller interesserede elever. Det vil dreje sig om mindre lokale løb samt større løb, som Hjemly har tradition for at deltage i, fx Efterskolernes DM i 10 km og Lillebælt halvmaraton.

Derudover vil vi tilmelde os til løb ca. 1 gang om måneden, hvor linjens elever og trænere er med til at beslutte hvilke.

 

”Du skal bidrage til festen”

Vores logo til Hjemly Runners High er lavet af NBRO Runnings designer, Jacob Ørholm. Når vi har kunnet lave den kontakt skyldes det, at vi på samme vis som NBRO vil have et løbefællesskab, hvor vi er sammen om at skabe gode oplevelser for alle. Det vil vi på linjen, – nemlig  sammen lave et løbemiljø, hvor vi kan glædes over at løbe samt støtte og hjælpe hindanden både vores eliteløbere og de, hvor fem km løb er den første store sejr.

Egen fysioterapeut

Selv om du er i god form og vi doserer træningen fornuftigt, så kan du rammes af skader i kortere perioder. Vi har vores egen fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at komme bedst mulig gennem et skadesforløb.

 

Hjemly Runners High’s lejrskole

Linjens lejrskole går til Frankrig/Portugal (vi arbejder fortsat på at finde det helt optimale sted), hvor vi benytter de samme træningsfaciliteter som flere danske topløbere. Udover fokus på løb skal vi have flotte naturoplevelser, anden sport og lidt kulturelle oplevelser med hjem fra lejrskolen.