En samlet oversigt over alle
medarbejdere på Hjemly Idrætsefterskole  

Læs lidt information om alle medarbejdere og se hvilke fag de underviser i.

Ledelse

Rud Nielsen First image Rud Nielsen Second image
Rud Nielsen
Skoledirektør hjemly@hjemly.dk

Rud underviser i workshoppen ’Roadrunner’ og har fortælletime to gange om ugen.
Han blev færdiguddannet fra Jonstrup Statsseminarium i 1977. Inden Rud tog plads ved forstander-skrivebordet på Hjemly, har han bl.a. været lærer på henholdsvis Østre skole i Middelfart og Flakkebjerg efterskole, dog med to afbræk, hvor Rud har været U-landsfrivillig i både Nepal og Kenya. Senere hen blev han forstander på Flakkebjerg efterskole, inden han kom til Hjemly.
Årsagen til at Rud valgte at rykke de sjællandske rødder op til fordel for efterskolelivet på Hjemly var, at skolen havde mod på/lyst til at finde en helt ny profil, hvor han kunne sætte processen i gang. Rud er derfor primus motor bag profilen som ”idrætsefterskole”.
Det er sparsomt med fritid, når man er forstander, men når Rud ikke er at finde på Hjemly, kan han findes på landevejene på Midtfyn med løbeskoene på eller til møde med Frie Skolers Ledere, som han er formand for. Rud er også glad for familielivet, og hans 4 børns fødsler står som de største oplevelser i hans liv.
Rud har fobi for blod og diverse alvorlige skader, hvilket af og til giver han lidt problemer ved livet på en efterskole. Hans dårligste vane er at slutte alle sætninger med ”…ik?”, og så drømmer Rud om en verden med større lighed for alle.

Læs mere
Per Henrik Stisen Rasmussen First image Per Henrik Stisen Rasmussen Second image
Per Henrik Stisen Rasmussen
Forstander og basketballtræner hjemly@hjemly.dk

Han blev færdig på Skårup Statsseminarium i 1983. Siden dengang har han været lærer på både Rudkøbing skole, Thurø Skole, Oure Idrætshøjskole og Oure Idrætsefterskole, før han i 2006 kom til Hjemly.
Arbejdet på Hjemly åbnede for, at Per kunne opleve eleverne udvikle sig bogligt, socialt, idrætsmæssigt og at han samtidig havde en stor mulighed for at påvirke denne proces.
Han elsker når eleverne ”åbner op” og viser deres potentiale. Oplevelsen af at de ting man arbejder sammen med eleverne om lykkes, og at han kan se eleverne ”vokse”, gør det fedt for Per at være på Hjemly.
Pers største sportslige oplevelse var, da han fik bronzemedalje ved de Olympiske Lege i Los Angeles i 1984 i roning, og da han senere som træner opnåede guldmedalje ved VM i Finland i 1995, også i roning.
Hans dårligste vane er, at han bruger sukker i kaffen.
Hvis Per ikke var blevet lærer, ville han have lavet noget med mennesker og tal.

Læs mere
Maria Have First image Maria Have Second image
Maria Have
Pædagogisk leder

Maria Have blev ansat som pædagogisk leder i august 2015. Udover at være en del af ledelsen, underviser hun i dansk i 10. Klasse. Hun blev uddannet lærer fra Odense Seminarium i 2010 og har været ansat som lærer på Hjalleseskolen i Odense samt Billeshave Efterskole. Foruden lærerlivet har Maria været ansat som konsulent i systemisk consult, hvor hun har undervist andre skoler i synlig læring. Maria brænder for det didaktiske arbejde med eleverne og ser det som en nøgleopgave at være med til at gøre en forskel, både hvad angår elevernes sociale og faglige udvikling, men også i forhold til kollegaer og skolens udvikling. Maria elsker at rejse og blandt hendes største rejseoplevelser er bjergbestigning i Nepal og backpackning i Canada. Maria søgte Hjemly fordi hun fik muligheden for at kombinere lærerarbejdet med ledelse, og samtidig virkede det som et sted med ambitioner og et sted i udvikling, hun brænder for at undervise sportsinteresseret unge mennesker og elsker at følge deres udvikling igennem et intenst efterskoleår.

Læs mere

Lærere

Thomas Kjær Laulund First image Thomas Kjær Laulund Second image
Thomas Kjær Laulund
Tysklærer og badmintontræner

Er tysklærer og badmintontræner på Hjemly

Desuden står han for skolens Samarbejdsudvalg (elevråd).
Han blev færdiguddannet på Odense Seminarium i 2002, hvor han også havde kristendom, matematik og idræt på linjen. Inden Thomas gav sig i kast med læreruddannelsen, var han blandt andet en tur forbi militæret, på udlandsophold i Skotland og Tyskland, samt ophold på Oure Idrætshøjskole. Efter 6 år som lærer i Dragør, kom han til Hjemly i 2008.
Han trives på Hjemly bl.a. pga. de dygtige elever og deres humør, samt den aktive lærergruppe, og at det er en arbejdsplads med medbestemmelse, hvor man kan påvirke sine fag og dagligdagen.
Thomas elsker, når eleverne fanger satiren og humoren, selv om den oftest er pakket ind i tysk grammatik.
Når Thomas lægger hovedet på puden om aftenen, drømmer han om at rejse med sin familie til Club La Santa og gennemføre en ½ Ironman, så han kan kombinere det aktive liv med familielivet og hyggen.
Thomas’ største oplevelser har været, da hans børn kom til verden på Hvidovre Hospital i 2006 og 2008, samt hans 2.plads til U16 EM i single i badminton.
Thomas dårligste vane er at sjuske med retstavningen.

Læs mere
Ole Pedersen First image Ole Pedersen Second image
Ole Pedersen
Fodboldtræner og samfundsfagslærer

Er fodboldtræner og samfundsfagslærer på Hjemly

Ole blev færdiguddannet lærer fra Skårup Seminarium i 1987 med linjefag i idræt og samfundsfag. Derudover har han en elitetræneruddannelse i fodbold.
Inden han fandt vej til Hjemly har han undervist/trænet på Tarup Skole, Skolerne i Oure Sport og Performance og på Juulgården.
Ole har selv løbet meget rundt på grønsværen, og det er blevet til både divisions- og superligabold i bl.a. OB, B1909, B1913 og Svendborg. Han har desuden stået på sidelinjen og ageret træner i både Svendborg FB, Otterup og Horne FS, hvor han i sidstnævnte klub blev kåret som årets serietræner i 2012.
Ole valgte at arbejde på Hjemly pga. idrætsprofilen og dét at det faglige samtidig vægtes højt. Samtidig synes han, at de mange dejlige og sjove elever på skolen er med til at holde ham ung.
Hvis man ikke lige kan finde Ole på arbejde, skal man lede steder, hvor der spilles bold eller dyrkes politik. Ole er meget involveret i politik i sin hverdag, og drømmer om en dag at komme i Folketinget og få indflydelse på Danmarks udvikling. Derudover bruger Ole gerne tid sammen med sin kæreste og datter.
Hvis Ole ikke var blevet lærer, ville han gerne have arbejdet i en bank.

Læs mere
Michael Christiansen First image Michael Christiansen Second image
Michael Christiansen
Engelsklærer og fodboldtræner

Er engelsklærer og fodboldtræner på Hjemly

Michael blev færdiguddannet fra Odense Seminarium i 1999. Lige siden har han været fast inventar på Hjemly.
Michaels valg faldt på Hjemly, da skolen altid har tiltalt ham. Han synes, det er et godt sted at være, og det har det været siden han kom hertil. Skolen følger med tiden, med eleverne og med de ansatte, så fag og opgaver ændrer sig løbende. Michael elsker, når eleverne folder sig ud, og viser deres fulde potentiale.
Michael største oplevelse var sin datters fødsel, efterfulgt at sit faldskærmsudspring i 2013. Den næste store oplevelse, som han drømmer om og træner hen imod er at gennemføre en Ironman. Derfor kan man ofte møde ham på cyklen rundt omkring på sydfynske småveje, hvis ikke han er at finde på Hjemly eller sammen med familien.
Michael har fobi for dårlige undskyldninger, så lad være med at finde på dem!

Læs mere
Merete Pedersen First image Merete Pedersen Second image
Merete Pedersen
Fodboldlærer

Er fodboldlærer på Hjemly

Derudover kan hun undervise i italiensk for begyndere, og så er hun en haj til at få vores elever til at gøre ordentligt rent.
Merete er uddannet pædagog og har været ansat på Hjemly siden 2006. Hun har spillet 136 A-landsholdskampe som angriber på det danske fodboldlandshold og scoret 65 mål, hvilket gør hende til den mest scorende landsholdsspiller på et dansk fodboldlandshold nogensinde. Hendes fodboldkarriere har fået hende vidt omkring, og hun har deltaget i både OL, 2 x VM og 2 x EM med landsholdet.
Herhjemme har hun slået sine folder i klubber som Vejle, B1909 og OB. Derudover har hun været omkring SF Siegen i den tyske bundesliga og har spillet 3 år for Torres i serie A i Italien.
Merete valgte Hjemly, fordi det var det perfekte sted for hende at kombinere sin uddannelse og store interesse for fodbold.

Læs mere
Marlene Kristensen First image Marlene Kristensen Second image
Marlene Kristensen
Dansklærer og fodboldtræner

Er dansklærer og fodboldtræner på Hjemly

Marlene blev færdig på Syddansk Universitet i 2002 med fag i hovedfag i dansk og bifag i idræt. Siden da har hun bl.a. undervist på college i Australien, på skolere i Oure, i kriminalforsorgen og ved Dansk Idrætsforbund. Hun har endvidere været destinationsansvarlig for skisportsområde i Italien, sportschef for OB’s elite og projektleder for motionsvejledningen ved Haderslev kommune. Alt dette inden hun landede på Hjemly i 2011, hvor hun samtidig begyndte som DBU-talenttræner for U14 på Fyn. Marlene har desuden suppleret sin uddannelse i 2007, hvor hun tog Masteruddannelsen i fitness og træning, også på SDU.
Marlene synes, at noget af det bedste ved at arbejde på Hjemly er Ullas gullashsuppe, som er ret fantastisk. Men da den ikke serveres på daglig basis, må hun derfor sige, at eleverne må tage den plads. De er hjælpsomme og glade, og man får et forhold baseret på gensidig respekt, som dagligt får hende til at smile og tænke, at hun har verdens bedste job.
Når Marlene ikke er at finde på Hjemly, kan man finde hende på alverdens fodboldbaner i gang med at træne U14 piger eller med benene oppe i sin røde lænestol.

Ud over at få sine to drenge er VM i USA en af de største oplevelser Marlene har haft. Hun spillede åbningskampen mod USA på Giant Stadium i NY med 90.000 tilskuere, som alle, på nær 75 mexicanere og hendes mor, heppede på USA.
Marlenes dårligste vane er, at hun ikke kan finde sine ting. Hvis noget er væk mistænker hun straks aliens fra en fremmed planet og magter ikke at lede.
Hvis Marlene skulle have tre ting med på en øde ø, så skulle det være hendes kæreste, hendes børn og en båd, så hun kunne komme hjem igen (til sin røde lænestol).

Læs mere
Lars Hedegaard First image Lars Hedegaard Second image
Lars Hedegaard
Håndboldtræner og tysklærer

Er håndboldtræner og tysklærer på Hjemly

Lars blev færdiguddannet fra Ribe Statsseminarium i 1993, og inden han blev ansat på Hjemly i 2004, slog han sine folder på Vester Vedsted skole og Ølgod Ungdomsskole.
Lars har en stor passion for håndbold, så når han ikke er på arbejde, så kan man finde ham i håndboldhaller rundt omkring. Men det er ikke kun håndbold, Lars interesserer sig for. Han kalder sig selv sportsnørd, og derfor er det ideelt for ham at arbejde et sted som Hjemly, samtidig med at han synes det er fedt at se, hvor meget eleverne udvikler sig på et år.
Lars er familiefar til 3 skønne børn, og hvis han vandt i Lotto, ville han tage dem med ud at rejse, så de kunne se den store verden. Familie og rejser er nemlig begge højt på Lars’ prioriteringsliste i fritiden.
Lars har, som den eneste lærer i verden, en dårlig vane med at glemme, hvor han har lagt sine nøgler.
Hvis Lars ikke var blevet lærer, ville han nok være blevet politibetjent. Bum!

Læs mere
Steen Hessellund Povlsen First image Steen Hessellund Povlsen Second image
Steen Hessellund Povlsen
Dansk- og tysklærer

Er dansk- og tysklærer på Hjemly

Desuden er han håndboldtræner.
Han blev færdig på Marselisborg Statsseminarium i 1989, samtidig med at han både spillede håndbold i Danmarks bedste række for Skovbakken, var ansat på Århus Idrætshøjskole og rejste verden rundt med Århus rep. hold til bla. Canada, Island og USA mv. I 1989 kom han til Hjemly.
Steen har, på trods af (eller måske i kraft af) sine mange år på Hjemly, aldrig fortrudt, hvor han var havnet. Han syntes vi ofte har nogle fantastiske elever, samt et super lærerkollegie. Han elsker når eleverne viser og påskynder, at de er glade og taknemmelige for at lære noget nyt.
Når Steen ikke er på Hjemly, kan man om sommeren finde ham til søs og om vinteren på jagt. Hvis han vandt 1 million i Lotto, ville han være glad og bruge pengene på at tage ud og rejse med familien.
Hvis han ikke var blevet lærer, så skulle han have været noget i reklamebranchen.
Steen drømmer om, at man får styr på flere af de værste sygdomme i verden!

Læs mere
Martin Bovbjerg Mariegaard First image Martin Bovbjerg Mariegaard Second image
Martin Bovbjerg Mariegaard
Engelsk- og kristendomslærer samt basketballtræner

Er engelsk- og kristendomslærer, samt basketballtræner på Hjemly

Martin blev færdiguddannet på Odense Seminarium i 2010, hvor han bl.a. havde matematik, kristendom og idræt som linjefag. Inden han søgte lærervejen, studerede Martin Idræt på Syddansk Universitet. Ved siden af studierne og arbejde har han gjort det godt i basketball-ligaen herhjemme. Han har spillet 3 år i Bakken Bears inden han kom til Svendborg Rabbits, hvor han spillede i 11 år, og de sidste 3-4 år fungerede han samtidig som assistenttræner, inden han lagde skoene på hylden i 2013.
Martin valgte arbejdet på Hjemly pga. det gode lærerkollegie, den varme atmosfære, sporten og de ambitiøse elever. Han elsker, når eleverne stiller ikke helt gennemtænkte spørgsmål. Oftest kan de jo godt se det selv bagefter.
Vores basketballtrænere er nogle af dem, der hver morgen kører længst for at komme til Hjemly. Martin tager bilen fra Middelfart, hvor han for tiden gør det som handy-man i sit nye hus. Når han om aftenen går i seng, drømmer han om at komme på skiferie, enten med familien eller med skolen. Hvis han vandt 1 million i Lotto skulle pengene også bruges til at realisere denne drøm.

Læs mere
Jesper Madsen First image Jesper Madsen Second image
Jesper Madsen
Matematik-, biologi- og fysik/kemilærer

Er matematik-, biologi- og fysik/kemilærer på Hjemly

Derudover underviser han nogle timer på fodboldlinjen sammen med Ole og Michael. Noget af det Jesper bidrager med på fodboldlinjen er hans egne spillererfaringer bl.a. fra at have spillet U17- og U19-liga i B1913, da han selv var en ung knægt. Som senior slog han sine folder i Fjordager IF.
Jesper blev færdiguddannet fra Odense Seminarium i 2007, og han følte sig heldig, da Hjemly søgte en lærer med hans profil, da han var færdig med at sidde på skolebænken. Han har derfor arbejdet på Hjemly hele sin lærerkarriere.
Jesper synes, det bedste ved at undervise på Hjemly er den positive stemning, der er på skolen, både blandt lærer-elever, elever-elever og lærer-lærer. Det er med til, at han glæder sig til at møde på jobbet.
Jespers største oplevelse i livet har været at blive far, og i fritiden har familien, da også en helt central plads. Jespers løbesko har også høj prioritering, og det er de færreste elever og lærere, der kan følge med, når Jesper først sætter i gang på de danske landeveje, bl.a. i et par marathonløb.
Jesper drømmer om at udleve sine drømme, både dem han har med sin familie, og de personlige drømme han har omkring sin karriere og sportslige mål mm.
Hvis Jesper skulle medbringe 3 ting på en øde, ville det være: sin familie, mad og en returbillet.

Læs mere
Sine Foder Uhrenholdt First image Sine Foder Uhrenholdt Second image
Sine Foder Uhrenholdt
Matematik-, biologi-, geografi-, billedkunst-, fysik- og kemilærer

Er matematik-, biologi-, geografi-, billedkunst-, fysik- og kemilærer på Hjemly

Desuden underviser hun i vores obligatoriske workshop ”Kroppen”.
Hun blev færdiguddannet fra Odense Seminarium i 2010, hvor hun havde biologi, billedkunst, matematik og fysik/kemi på linje.
Sines passion for efterskolelivet blev vakt, da hun selv gik på efterskole, og hun har lige siden gerne villet arbejde i det miljø, som efterskolerne er kendt for. Da Sine skulle søge job som lærer, gik hun aktivt efter en efterskole med idræt som profil, da idrætsfolk med passion for deres sport ofte har en stor grad af vilje og gå-på mod.
Når Sine ikke er på Hjemly kan man fx finde hende en tidlig formiddag sammen med sin søn Vitus på jagt efter insekter i skovens bund – hun er jo ikke biologilærer for ingenting. Hun elsker samtidig at opholde sig ude og være aktiv, så hun kan af og til findes på pister i udlandet.
Sine er typen, der godt kan finde på at tage en elev med på natrunden, da hun har fobi for øde mørke steder.
Sines dårligste vane er, at hun har krudt i r**** og kan have svært ved at sidde stille.

Læs mere
Dorthe Rykind-Eriksen First image Dorthe Rykind-Eriksen Second image
Dorthe Rykind-Eriksen
Dansk- og engelsklærer

Er dansk- og engelsklærer på Hjemly

Desuden underviser hun i den obligatoriske workshop ’Filosofi’, og er en stor drivkraft bag vores årlige musical.
Dorthe blev færdiguddannet fra Den frie Lærerskole i 2002. Inden Dorthe besluttede sig for lærervejen var hun på flere rejser til blandt andet Indien, Nepal , Sri Lanka og Sydamerika, hvor hun har rejst med rygsæk, været au pair og oplevet verden. Derfor ville Dorthe også gerne være antropolog, og hun startede på Samfundsvidenskabelig basisuddannelse i 1996. Det var dog alligevel ikke helt hende, og hun tog læreruddannelsen i stedet. Hun slog sine tidlige lærerfolder på først Viby Efterskole og senere Askov Efterskole, inden hun landede hos os i 2005.
Dorthe valgte bl.a. Hjemly, fordi at ledelsen var fremadsynet og konstruktiv, at skolen prioriterer idræt højt, og samtidig har stor fokus på elevernes dannelse. Dorthe elsker når hun kan se, at det arbejde hun gør batter for den enkelte elev, både menneskeligt, socialt og fagligt.
Når hun ikke er på Hjemly kan man finde hende, i sit hus på Hjemly, sammen med sine børn i færd med at bygge ting, fange kaninen, bag klaveret, med løbesko på eller sammen med venner og familie.
Hvis hun ikke var blevet lærer, ville hun have været turistguide, eller måske antropolog, og hvis hun vandt i Lotto skulle mange af pengene også bruges på at rejse med familien.
Dorthe har haft mange store oplevelser, men de ultimativt største er helt klart at have født sine to børn.

Læs mere
Thomas Dybro First image Thomas Dybro Second image
Thomas Dybro
Matematik-, kristendom- og historielærer

Er matematik-, kristendom- og historielærer på Hjemly

Desuden underviser han i workshoppen ’Foto’.
Han blev færdiguddannet fra Odense seminarium i 2008 med matematik, geografi, idræt og hjemmekundskab som linjefag. Efter at have været i praktik på Hjemly søgte han tilbage, da han var færdig med uddannelsen, og han har været hos os siden.
Lige meget om Thomas er på Hjemly, hjemme i haven, på sofaen eller andre steder, kan man altid finde ham ved at følge kaffeduften til den kop kaffe, han altid har i hånden. Kaffen er også Thomas’ dårligste vane – men den er altså god (kaffen)!
Hvis Thomas vandt en million i Lotto ville han selvfølgelig brokke sig til Danske Spil, da der er garanteret 10 millioner i 1. præmiepulje. Pengene ville han bruge til at rejse ud og opleve mere af verden og måske få brugt sit dykkercertifikat mere.
Skulle Thomas en tur til en øde ø blev det ikke uden familien, dykkerudstyr og tv med fuld sportspakke.

Læs mere
Ida Kølleskov First image Ida Kølleskov Second image
Ida Kølleskov
Tysk- og dansklærer

Er tysk- og dansklærer på Hjemly

Ida blev færdiguddannet på Odense Seminarium i 2007, hvor hun også havde idræt og musik på linje. Inden Ida blev varm på lærergerningen studerede hun ’Idræt og Sundhed’ på SDU. Hun har arbejdet på Hjemly, siden hun blev færdig som lærer, og har ikke travlt med at komme videre.
Ida har brugt mange timer på fodboldbanen og har bl.a. spillet i 1. division i B1913 indtil 2011. De senere år har hun kastet sig over løb, og det er blevet til flere halvmaratons og så snuppede hun også lige Copenhagen Maraton i 2014. Sejt!
Ida valgte Hjemly, fordi det er en skole i bevægelse og udvikling med en masse positive og energiske ansatte, der vil gøre deres bedste hver eneste dag. Hvis hun ikke havde været lærer på Hjemly, ville hun gerne være rockstjerne og spille på Roskilde Festival.
Ida elsker når eleverne forstår hendes dårlige jokes.
Hendes dårligste vane er, at hun kommer til at sige ’yes’ i tyskundervisningen.

Læs mere
Ulla Schultz First image Ulla Schultz Second image
Ulla Schultz
Køkkenchef

Er køkkenchef på Hjemly

Ulla er uddannet folkeskolelærer og skibskok. Inden hun kom til Hjemly arbejdede hun bl.a. på Skoleskibet Danmark som kok og bager. Hun har også været et smut i udlandet og hente inspiration og arbejdet som kok i både Grækenland og Italien. Derfor bliver Ullas buffeter aldrig ensidige – der er varieret mad fra alverdens menukort, når Hjemly-eleverne sætter sig til bordet.
Ulla synes, det bedste ved at arbejde på Hjemly er samværet med eleverne og se den udvikling de gennemgår på et skoleår. Ulla synes det smitter positivt af, når eleverne oplever glæden ved at lave mad og arbejde i et fællesskab.
Når man ikke kan finde Ulla med hænderne i Hjemlys kødgryder, kan hun godt lide at gå i skoven og kigge efter svampe eller gå i byen at spise for at få ny inspiration.
Ulla håber aldrig, hun lander på en øde ø. Det er hun alt for meget selskabsmenneske til – uanset hvad hun skulle finde på at tage med derud.

Læs mere
Rasmus Hach First image Rasmus Hach Second image
Rasmus Hach
Badmintontræner

Badmintontræner på Hjemly

Rasmus Hach er vores yngste mand i flokken. Han er ansat på skolen i august 2015, efter at have færdiggjort sin gymnasielle uddannelse. Han er ansat på badminton linjen, hvor han hjælper Thomas Kjær. Rasmus er tidligere elev på Hjemly Idrætsefterskole og han nåede at blive så glad for sine to år, at han bare måtte vende tilbage som medarbejder. Foruden badminton brænder Rasmus for styrketræning og han har betalt dyre domme for en personlig træner i Odense, som har lovet ham lidt større muskler. Hans største oplevelse var i 2012 hvor han som efterskoleelev løb Københavns maraton, og ikke mindst da han to uger senere slog Thomas Kjær i en kvart ironman. Næste mål for Rasmus er en hel ironman. Rasmus har en fobi for at tabe, derfor ikke noget han, ifølge sig selv, gør det store i. Det bedste ved at være en del af hjemly er for Rasmus at være med i processen omkring elevernes udvikling og han elsker når de forstår hans platte humor og dårlige jokes, og så sætter han meget pris på det fantastiske kollegiale samarbejde, som er på skolen.

Læs mere
Majbritt Jensen First image Majbritt Jensen Second image
Majbritt Jensen
Idræt-, matematik- fysik- og kemilærer

Er idræt-, matematik- fysik- og kemilærer på Hjemly.

Desuden underviser hun i vores obligatoriske workshop ”Kroppen”.
Hun blev færdiguddannet fra Vordingborg seminarium i 2001 og har siden arbejdet på den del forskellige efterskoler landet over, samt på Club La Santa Sport.
Majbritt elsker at være aktiv, og ynder at dyrke både fitness, gynmastik og svømning. Dette var også en af grundene til, at hun i 2015 kom til Hjemly. Hun savnede den særlige stemning, der er på en idrætsefterskole.
Majbritt elsker at rejse, og hvis hun vandt i lotto ville hun uden tøven bruge pengene på en jordomrejse for hende og kæresten. Hvis Majbritt under rejsen skulle strande på en øde ø, så ville hun gerne medbringe følgende: En returbillet, hvis det nu skulle blive kedeligt, det er hun ikke så god til. BS – da hun ikke kan dræbe noget som helst tænker hun, at han kunne være nyttig til at skaffe noget mad. Ole Henriksen til den positive stemning. Hun frygter dog lidt for, at BS og Ole Henriksen ikke er det bedste mix og så er det godt med returbilletten.

Desuden underviser hun i vores obligatoriske workshop “Kroppen”.

Læs mere
Sarah Rasmussen First image Sarah Rasmussen Second image
Sarah Rasmussen
Dansk- og engelsklærer

Er dansk- og engelsklærer

Sarah er en del af vores ugentlige sangtime.
Sarah blev færdiguddannet fra Odense Seminarium i 2016. Siden hun selv gik på efterskole, har hun altid haft en drøm om at undervise på en efterskole. Hun kom til Hjemly, fordi (som hun selv siger) skolen har hele pakken. Fokus på dannelse, dyrkelse af fællesskab, stærk sportslig profil og faglighed i fokus.
Lige nu drømmer Sarah om at kunne købe et hus, hvor hun og kæresten kan slå sig ned og få sig en hund. Så hvis hun vandt i lotto i morgen, skulle nogle af pengene også helt klart bruges på dette. Selvfølgelig skulle der også være plads til en lækker rejse, hvor der skulle shoppes ind.
Sarah elsker når klasseværelset oser af arbejdslarm, fordybelse og højt humør. Hun er til gengæld ikke vild med eventuelle ubudne gæster i klassen, i form af små kryb.
Sarah kan godt lide at være aktiv. I fritiden spiller hun både håndbold og tæmmer motionscyklen til spinning. Om morgenen er Sarah dog bedst venner med sin snooze-knap
Hvis hun var strandet på en øde ø, så ville Sarah medbring surt slik, en bold og godt selskab i sin bagage.

Læs mere
Jane Faber Holst First image Jane Faber Holst Second image
Jane Faber Holst
Dansk- og tysklærer

Er dansk- og tysklærer

Jane står for skolens inkluderende undervisning og tager kærligt hånd om de elever, der på den ene eller anden måde har brug for ekstra faglig støtte.
Hun blev færdiguddannet fra Odense seminarium i 2001 og har siden arbejdet i Folkeskolen og senest på Uddannelsesbroen på Tietgenskolen.

Jane kom til Hjemly, fordi hun drømte om at undervise et sted, hvor faglighed, menneskelighed, sport og oplevelser går op i en højere enhed.

Hvis Jane ikke var blevet lærer, så var hun nok blevet arkitekt. Hun kunne dog ikke forstille sig noget bedre end at undervise.

De største oplevelser Jane har haft, stammer fra hendes mange rejser i Østen. Vietnam med rygsæk var fantastisk, mens det at stå på den kinesiske mur virkelig gav et sug i maven. Indonesien og især Bali kan også anbefales.

Jane er passioneret inden for håndbold og har selv spillet på højeste niveau. Nu dyrker hun kun sporten fra sidelinjen på fløjen eller foran tv’et, hvilket ifølge hende selv kan være lidt af en tidsrøver, når der er mesterskaber.

Som person er hun altid positiv. Hun elsker at finde nye veje og se nye muligheder til situationerne. Hun forsøger altid, at se glasset halvt fyldt og har en ambition om, at grine hver dag. Det skulle være så sundt.

Når Jane ikke er at finde på Hjemly, så finder man hende enten på sidelinjen ved sønnens fodboldkampe eller til et godt lagersalg et sted i nærheden.

Læs mere
Michael Vesterskov Jensen First image Michael Vesterskov Jensen Second image
Michael Vesterskov Jensen
Badmintontræner og inklusionslærer

Badmintontræner og inklusionslærer 

Micael er tidligere elitespiller og elitetræner i OBK. I de bedste år som aktiv spiller var Michael ca. nr. 20 på verdensplan i double, så som spiller har han virkelig mærket på egen krop, hvad der skal til træningsmæssigt.

Michael bor med kæresten Tine og deres 3 børn, Marie 3 år, Frederik 9 år, og Amalie 12 år i Næsby.  Dog er Amalie og Frederik bonus børn, samt deres hund Smilla, og et Marsvin.

Michaels største oplevelse var da han blev far til den frækkeste pige.

Han drømmer om at rejse et halvt års tid med familien.

Han elsker, når elever…: Giver den max gas

Det bedste ved at undervise på Hjemly er det kollegiale sammenhold, samt en masse skøre elever.

Når han ikke er på Hjemly, kan man finde ham i en badmintonhal rundt om i landet, på golfbanen, eller i svigerforældrenes sommerhus i Hasmark.
Han har fobi for: Flødeost, og dårlig superliga bold.

Hvis jeg vandt 1 mio. i Lotto, ville han købe en masse brugte ting på den blå avis, og forsøge at sælge det hele videre igen.

Læs mere
Carsten Bering Nielsen First image Carsten Bering Nielsen Second image
Carsten Bering Nielsen
Matematik- og fysik/kemilærer

Er Matematik- og fysik/kemilærer på Hjemly

Carsten er nyuddannet lærer og Hjemly Idrætsefterskole er hans første lærerjob. Han har, før han kom til Hjemly, været 5,5 år i forsvaret – bl.a. træning af værnepligtige i flyvevåbnet og linjeofficer i hæren.

Carstens største oplevelse har været at blive far. Derudover helikopterture i flyvevåbnet, patruljekursus hos jægerkorpset samt kursus hos frømandskorpset.

Han drømmer om at nyde livet i fulde drag – lige i øjeblikket drømmer han allermest om et nyt golfsæt.

Han elsker når eleverne får AHA-oplevelser i undervisningen, og mener at det bedste ved at undervise er at undervise motiverede unge, som man gennem alt det andet efterskolearbejde får rigtig gode relationer til.

Han valgte Hjemly fordi han rigtig gerne ville arbejde på en efterskole, og Hjemly kunne tilbyde et job, der passede perfekt til hans fag. Derudover er det fedt, at eleverne er så sportslige, så han en gang i mellem kan tæve dem i fodtennis, basket eller badminton. 😉

Når han ikke er på arbejde kan man finde ham i sofaen, hvor han spiller FIFA. Dog går der også rigtig meget tid med at aktivere Oscar, enten rundt omkring i stuen eller på gåture ved åen i Odense.

Carsten kan slet ikke klare elever der smækker fødderne MED SKO PÅ op på bordene og de andre stole – og også ulækre drengeværelser, så de skal gøres ordentligt rent.

Hvis han vandt i lotto ville han købe det golfsæt, han drømmer om, flytte i hus med sin forlovede og søn og bruge pengene på bryllup næste sommer og en ordentlig bryllupsrejse.

Læs mere
Kirsten Viftrup Hedegaard First image Kirsten Viftrup Hedegaard Second image
Kirsten Viftrup Hedegaard
Dansk- og Engelsklærer

Er Dansk- og Engelsklærer på Hjemly 

Før Kirsten kom til Hjemly, underviste hun i engelsk og innovation/entreprenørskab på en international privat skole, på Phuket, i Thailand. Derudover har hun arbejdet på to folkeskoler i Odense, hvor hun primært har undervist i dansk, engelsk og idræt.
En af hendes sjoveste oplevelser var til Song-kran 2017 i Thailand. Det var en tre-dages vandfestival/vandkamp – og alle, unge som gamle, deltager.

Hun drømmer bl.a. om at begynde at ride igen (gerne på egen hest). Hun elsker, når eleverne har humor og kan li’ det de laver i timerne! Det bedste ved at undervise på Hjemly – er eleverne!

Hvis hun vandt 1 mio. i Lotto, ville hun tage på en lang ferie til Mellem- og Sydamerika med kæresten Mads, betale deres studiegæld af og købe en gård til alle hendes dyr.

Inden hun læste til lærer, havde hun planer om at læse kinesisk på universitetet.

Hvis hun skulle have 3 ting med på en øde ø: Mads, snorkel maske og hendes lyserøde flamingo.

Læs mere
Morten Bisgaard First image Morten Bisgaard Second image
Morten Bisgaard
Fodboldtræner

Morten har stor erfaring fra et langt liv som professionel på fodboldbaner i både FCK, OB, Udinese, Derby og på landsholdet. Efter karrieren var slut har han været fodboldekspert i flere medier.

Læs mere

Køkken

Køkken First image Køkken Second image
Køkken
Køkkenansatte

Lotte Phillip, Anne-Grete Birkemose, Ulla Christensen Schultz, Mona Sørensen, Helle Brun Jessen, Heidi Hessellund Jørgensen

Læs mere

Pedel

Pedel First image Pedel Second image
Pedel

Kurt Johansen, Jan Chopart, Jens Raahauge, Roland Poulsen, Henrik Jørgensen

Læs mere

Administration

Administration First image Administration Second image
Administration

Lene K. Sørensen – forretningsfører, Camilla Refstrup Madsen – sekretær

Læs mere