Medarbejdere

En samlet oversigt over alle
medarbejdere på Hjemly Idrætsefterskole  

Læs lidt information om alle medarbejdere og se hvilke fag de underviser i.

Ledelse

Brian Bastiansen First image Brian Bastiansen Second image
Brian Bastiansen
Skoledirektør bb@hjemly.dk
Læs mere
Per Henrik Stisen Rasmussen First image Per Henrik Stisen Rasmussen Second image
Per Henrik Stisen Rasmussen
Forstander og basketballtræner hjemly@hjemly.dk

Han blev færdig på Skårup Statsseminarium i 1983. Siden dengang har han været lærer på både Rudkøbing skole, Thurø Skole, Oure Idrætshøjskole og Oure Idrætsefterskole, før han i 2006 kom til Hjemly.
Arbejdet på Hjemly åbnede for, at Per kunne opleve eleverne udvikle sig bogligt, socialt, idrætsmæssigt og at han samtidig havde en stor mulighed for at påvirke denne proces.
Han elsker når eleverne ”åbner op” og viser deres potentiale. Oplevelsen af at de ting man arbejder sammen med eleverne om lykkes, og at han kan se eleverne ”vokse”, gør det fedt for Per at være på Hjemly.
Pers største sportslige oplevelse var, da han fik bronzemedalje ved de Olympiske Lege i Los Angeles i 1984 i roning, og da han senere som træner opnåede guldmedalje ved VM i Finland i 1995, også i roning.
Hans dårligste vane er, at han bruger sukker i kaffen.
Hvis Per ikke var blevet lærer, ville han have lavet noget med mennesker og tal.

Læs mere
Maria Have First image Maria Have Second image
Maria Have
Afdelingsleder maria.have3@hjemly.dk

Assensvej 154 C
5750 Ringe
Tlf. 6144 2829

Læs mere

Lærere

Thomas Kjær Laulund First image Thomas Kjær Laulund Second image
Thomas Kjær Laulund
Tysklærer og badmintontræner

Er tysklærer og badmintontræner på Hjemly

Desuden står han for skolens Samarbejdsudvalg (elevråd).
Han blev færdiguddannet på Odense Seminarium i 2002, hvor han også havde kristendom, matematik og idræt på linjen. Inden Thomas gav sig i kast med læreruddannelsen, var han blandt andet en tur forbi militæret, på udlandsophold i Skotland og Tyskland, samt ophold på Oure Idrætshøjskole. Efter 6 år som lærer i Dragør, kom han til Hjemly i 2008.
Han trives på Hjemly bl.a. pga. de dygtige elever og deres humør, samt den aktive lærergruppe, og at det er en arbejdsplads med medbestemmelse, hvor man kan påvirke sine fag og dagligdagen.
Thomas elsker, når eleverne fanger satiren og humoren, selv om den oftest er pakket ind i tysk grammatik.
Når Thomas lægger hovedet på puden om aftenen, drømmer han om at rejse med sin familie til Club La Santa og gennemføre en ½ Ironman, så han kan kombinere det aktive liv med familielivet og hyggen.
Thomas’ største oplevelser har været, da hans børn kom til verden på Hvidovre Hospital i 2006 og 2008, samt hans 2.plads til U16 EM i single i badminton.
Thomas dårligste vane er at sjuske med retstavningen.

Læs mere
Michael Vesterskov Jensen First image Michael Vesterskov Jensen Second image
Michael Vesterskov Jensen
Badmintontræner og inklusionslærer

Badmintontræner og inklusionslærer 

Micael er tidligere elitespiller og elitetræner i OBK. I de bedste år som aktiv spiller var Michael ca. nr. 20 på verdensplan i double, så som spiller har han virkelig mærket på egen krop, hvad der skal til træningsmæssigt.

Michael bor med kæresten Tine og deres 3 børn, Marie 3 år, Frederik 9 år, og Amalie 12 år i Næsby.  Dog er Amalie og Frederik bonus børn, samt deres hund Smilla, og et Marsvin.

Michaels største oplevelse var da han blev far til den frækkeste pige.

Han drømmer om at rejse et halvt års tid med familien.

Han elsker, når elever…: Giver den max gas

Det bedste ved at undervise på Hjemly er det kollegiale sammenhold, samt en masse skøre elever.

Når han ikke er på Hjemly, kan man finde ham i en badmintonhal rundt om i landet, på golfbanen, eller i svigerforældrenes sommerhus i Hasmark.
Han har fobi for: Flødeost, og dårlig superliga bold.

Hvis jeg vandt 1 mio. i Lotto, ville han købe en masse brugte ting på den blå avis, og forsøge at sælge det hele videre igen.

Læs mere
Ole Pedersen First image Ole Pedersen Second image
Ole Pedersen
Fodboldtræner og samfundsfagslærer

Er fodboldtræner og samfundsfagslærer på Hjemly

Ole blev færdiguddannet lærer fra Skårup Seminarium i 1987 med linjefag i idræt og samfundsfag. Derudover har han en elitetræneruddannelse i fodbold.
Inden han fandt vej til Hjemly har han undervist/trænet på Tarup Skole, Skolerne i Oure Sport og Performance og på Juulgården.
Ole har selv løbet meget rundt på grønsværen, og det er blevet til både divisions- og superligabold i bl.a. OB, B1909, B1913 og Svendborg. Han har desuden stået på sidelinjen og ageret træner i både Svendborg FB, Otterup og Horne FS, hvor han i sidstnævnte klub blev kåret som årets serietræner i 2012.
Ole valgte at arbejde på Hjemly pga. idrætsprofilen og dét at det faglige samtidig vægtes højt. Samtidig synes han, at de mange dejlige og sjove elever på skolen er med til at holde ham ung.
Hvis man ikke lige kan finde Ole på arbejde, skal man lede steder, hvor der spilles bold eller dyrkes politik. Ole er meget involveret i politik i sin hverdag, og drømmer om en dag at komme i Folketinget og få indflydelse på Danmarks udvikling. Derudover bruger Ole gerne tid sammen med sin kæreste og datter.
Hvis Ole ikke var blevet lærer, ville han gerne have arbejdet i en bank.

Læs mere
Julian Schantz Johnsson First image Julian Schantz Johnsson Second image
Julian Schantz Johnsson
Fodboldleder, fodboldtræner og dansklærer

Er fodboldleder, fodboldtræner og dansklærer på Hjemly

Julian blev færdiguddannet som lærer fra Skårup Seminarium i 2009 med linjefag i idræt, samfundsfag, historie og Dansk. Efterfølgende har han også videreuddannet sig som FVU-underviser.

Derudover er han DBU A – træneruddannet og har været fodboldtræner i 10 år bl.a. for FC Svendborg, Tved BK og B68 Toftir på Færøerne. Inden han kom til Hjemly har han undervist/trænet på hos Skolerne i Oure, hvor han også var fodboldkoordinator på efterskolen

Julian er blandt de fem landsholdspillere med flest A-landskampe for Færøerne i international EM- og VM kvalificeringsgruppespil og var samtidig den første spiller fra Færøerne, der optrådte i engelsk fodbold med Hull City AFC. Han har også spillet i den norske Tippeliga i 3 år og blev pokalvinder i den bedste Islandske liga 2003. I dag brænder han for fynsk efterskolefodbold med Hjemly.

Læs mere
Michael Christiansen First image Michael Christiansen Second image
Michael Christiansen
Engelsklærer og fodboldtræner

Er engelsklærer og fodboldtræner på Hjemly

Michael blev færdiguddannet fra Odense Seminarium i 1999. Lige siden har han været fast inventar på Hjemly.
Michaels valg faldt på Hjemly, da skolen altid har tiltalt ham. Han synes, det er et godt sted at være, og det har det været siden han kom hertil. Skolen følger med tiden, med eleverne og med de ansatte, så fag og opgaver ændrer sig løbende. Michael elsker, når eleverne folder sig ud, og viser deres fulde potentiale.
Michael største oplevelse var sin datters fødsel, efterfulgt at sit faldskærmsudspring i 2013. Den næste store oplevelse, som han drømmer om og træner hen imod er at gennemføre en Ironman. Derfor kan man ofte møde ham på cyklen rundt omkring på sydfynske småveje, hvis ikke han er at finde på Hjemly eller sammen med familien.
Michael har fobi for dårlige undskyldninger, så lad være med at finde på dem!

Læs mere
Merete Pedersen First image Merete Pedersen Second image
Merete Pedersen
Fodboldlærer

Er fodboldlærer på Hjemly

Derudover kan hun undervise i italiensk for begyndere, og så er hun en haj til at få vores elever til at gøre ordentligt rent.
Merete er uddannet pædagog og har været ansat på Hjemly siden 2006. Hun har spillet 136 A-landsholdskampe som angriber på det danske fodboldlandshold og scoret 65 mål, hvilket gør hende til den mest scorende landsholdsspiller på et dansk fodboldlandshold nogensinde. Hendes fodboldkarriere har fået hende vidt omkring, og hun har deltaget i både OL, 2 x VM og 2 x EM med landsholdet.
Herhjemme har hun slået sine folder i klubber som Vejle, B1909 og OB. Derudover har hun været omkring SF Siegen i den tyske bundesliga og har spillet 3 år for Torres i serie A i Italien.
Merete valgte Hjemly, fordi det var det perfekte sted for hende at kombinere sin uddannelse og store interesse for fodbold.

Læs mere
Britta Brink Olsen First image Britta Brink Olsen Second image
Britta Brink Olsen
Fodboldtræner og fitnessunderviser

Er fodboldtræner og fitnettunderviser på Hjemly

Britta læser kandidaten i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet og spiller elitefodbold for Kolding Q, men hun kan heldigvis også finde plads til at være en del af Hjemly-familien.
Britta har DBUs B1 træneruddannelse og har spillet mere end 10 år i 3F-ligaen, som er den bedste danske fodboldrække. Hun har tidligere spillet for OB, Skovbakken og Odense Q.
Britta har spillet på U-17 landsholdet, hvor hun bl.a. har været til EM og VM. Derudover har hun både spillet på U-19 og U-23 kvindelandsholdet.
Hun er altid 100% motiveret for at fodboldpigerne udvikler sig både teknisk, taktisk og fysisk i et tæt samarbejde med Merete.
Når Britta ikke selv spiller fodbold, læser eller arbejder, kan hun godt lide at bruge tid sammen med sin kæreste, veninder og familien.

Læs mere
Lars Hedegaard First image Lars Hedegaard Second image
Lars Hedegaard
Håndboldtræner og tysklærer

Er håndboldtræner og tysklærer på Hjemly

Lars blev færdiguddannet fra Ribe Statsseminarium i 1993, og inden han blev ansat på Hjemly i 2004, slog han sine folder på Vester Vedsted skole og Ølgod Ungdomsskole.
Lars har en stor passion for håndbold, så når han ikke er på arbejde, så kan man finde ham i håndboldhaller rundt omkring. Men det er ikke kun håndbold, Lars interesserer sig for. Han kalder sig selv sportsnørd, og derfor er det ideelt for ham at arbejde et sted som Hjemly, samtidig med at han synes det er fedt at se, hvor meget eleverne udvikler sig på et år.
Lars er familiefar til 3 skønne børn, og hvis han vandt i Lotto, ville han tage dem med ud at rejse, så de kunne se den store verden. Familie og rejser er nemlig begge højt på Lars’ prioriteringsliste i fritiden.
Lars har, som den eneste lærer i verden, en dårlig vane med at glemme, hvor han har lagt sine nøgler.
Hvis Lars ikke var blevet lærer, ville han nok være blevet politibetjent. Bum!

Læs mere
Steen Hessellund Povlsen First image Steen Hessellund Povlsen Second image
Steen Hessellund Povlsen
Dansk- og tysklærer

Er dansk- og tysklærer på Hjemly

Desuden er han håndboldtræner.
Han blev færdig på Marselisborg Statsseminarium i 1989, samtidig med at han både spillede håndbold i Danmarks bedste række for Skovbakken, var ansat på Århus Idrætshøjskole og rejste verden rundt med Århus rep. hold til bla. Canada, Island og USA mv. I 1989 kom han til Hjemly.
Steen har, på trods af (eller måske i kraft af) sine mange år på Hjemly, aldrig fortrudt, hvor han var havnet. Han syntes vi ofte har nogle fantastiske elever, samt et super lærerkollegie. Han elsker når eleverne viser og påskynder, at de er glade og taknemmelige for at lære noget nyt.
Når Steen ikke er på Hjemly, kan man om sommeren finde ham til søs og om vinteren på jagt. Hvis han vandt 1 million i Lotto, ville han være glad og bruge pengene på at tage ud og rejse med familien.
Hvis han ikke var blevet lærer, så skulle han have været noget i reklamebranchen.
Steen drømmer om, at man får styr på flere af de værste sygdomme i verden!

Læs mere
Martin Bovbjerg Mariegaard First image Martin Bovbjerg Mariegaard Second image
Martin Bovbjerg Mariegaard
Engelsk- og kristendomslærer samt basketballtræner

Er engelsk- og kristendomslærer, samt basketballtræner på Hjemly

Martin blev færdiguddannet på Odense Seminarium i 2010, hvor han bl.a. havde matematik, kristendom og idræt som linjefag. Inden han søgte lærervejen, studerede Martin Idræt på Syddansk Universitet. Ved siden af studierne og arbejde har han gjort det godt i basketball-ligaen herhjemme. Han har spillet 3 år i Bakken Bears inden han kom til Svendborg Rabbits, hvor han spillede i 11 år, og de sidste 3-4 år fungerede han samtidig som assistenttræner, inden han lagde skoene på hylden i 2013.
Martin valgte arbejdet på Hjemly pga. det gode lærerkollegie, den varme atmosfære, sporten og de ambitiøse elever. Han elsker, når eleverne stiller ikke helt gennemtænkte spørgsmål. Oftest kan de jo godt se det selv bagefter.
Vores basketballtrænere er nogle af dem, der hver morgen kører længst for at komme til Hjemly. Martin tager bilen fra Middelfart, hvor han for tiden gør det som handy-man i sit nye hus. Når han om aftenen går i seng, drømmer han om at komme på skiferie, enten med familien eller med skolen. Hvis han vandt 1 million i Lotto skulle pengene også bruges til at realisere denne drøm.

Læs mere
Raphael Silva First image Raphael Silva Second image
Raphael Silva
Basketballtræner

Er basketballtræner på Hjemly

Rapahel er fra Boston, USA, og uddannet Major i Business Management. Han er tidligere professionel basketball spiller og efter han flyttede til Danmark, blev han assisterende coach for Svendborg Rabbits. I dag træner vores basketballspillere på Hjemly.

Læs mere
Jesper Madsen First image Jesper Madsen Second image
Jesper Madsen
Løbetræner, matematik- og fysik/kemilærer

Er løbetræner, matematik- og fysik/kemilærer på Hjemly

Jesper blev færdiguddannet fra Odense Seminarium i 2007, og han følte sig heldig, da Hjemly søgte en lærer med hans profil, da han var færdig med at sidde på skolebænken. Han har derfor arbejdet på Hjemly hele sin lærerkarriere.
Jesper synes, det bedste ved at undervise på Hjemly er den positive stemning, der er på skolen, både blandt lærer-elever, elever-elever og lærer-lærer. Det er med til, at han glæder sig til at møde på jobbet.
Jespers største oplevelse i livet har været at blive far, og i fritiden har familien, da også en helt central plads. Jespers løbesko har også høj prioritering, og det er de færreste elever og lærere, der kan følge med, når Jesper først sætter i gang på de danske landeveje.
Jesper drømmer om at udleve sine drømme, både dem han har med sin familie, og de personlige drømme han har omkring sin karriere og sportslige mål mm.
Hvis Jesper skulle medbringe 3 ting på en øde, ville det være: sin familie, mad og en returbillet.

Læs mere
Thomas Dybro First image Thomas Dybro Second image
Thomas Dybro
Matematik-, kristendom- og historielærer

Er matematik-, kristendom- og historielærer på Hjemly

Desuden underviser han i workshoppen ’Foto’.
Han blev færdiguddannet fra Odense seminarium i 2008 med matematik, geografi, idræt og hjemmekundskab som linjefag. Efter at have været i praktik på Hjemly søgte han tilbage, da han var færdig med uddannelsen, og han har været hos os siden.
Lige meget om Thomas er på Hjemly, hjemme i haven, på sofaen eller andre steder, kan man altid finde ham ved at følge kaffeduften til den kop kaffe, han altid har i hånden. Kaffen er også Thomas’ dårligste vane – men den er altså god (kaffen)!
Hvis Thomas vandt en million i Lotto ville han selvfølgelig brokke sig til Danske Spil, da der er garanteret 10 millioner i 1. præmiepulje. Pengene ville han bruge til at rejse ud og opleve mere af verden og måske få brugt sit dykkercertifikat mere.
Skulle Thomas en tur til en øde ø blev det ikke uden familien, dykkerudstyr og tv med fuld sportspakke.

Læs mere
Ida Kølleskov First image Ida Kølleskov Second image
Ida Kølleskov
Tysk- og dansklærer

Er tysk- og dansklærer på Hjemly

Ida blev færdiguddannet på Odense Seminarium i 2007, hvor hun også havde idræt og musik på linje. Inden Ida blev varm på lærergerningen studerede hun ’Idræt og Sundhed’ på SDU. Hun har arbejdet på Hjemly, siden hun blev færdig som lærer, og har ikke travlt med at komme videre.
Ida har brugt mange timer på fodboldbanen og har bl.a. spillet i 1. division i B1913 indtil 2011. De senere år har hun kastet sig over løb, og det er blevet til flere halvmaratons og så snuppede hun også lige Copenhagen Maraton i 2014. Sejt!
Ida valgte Hjemly, fordi det er en skole i bevægelse og udvikling med en masse positive og energiske ansatte, der vil gøre deres bedste hver eneste dag. Hvis hun ikke havde været lærer på Hjemly, ville hun gerne være rockstjerne og spille på Roskilde Festival.
Ida elsker når eleverne forstår hendes dårlige jokes.
Hendes dårligste vane er, at hun kommer til at sige ’yes’ i tyskundervisningen.

Læs mere
Ulla Schultz First image Ulla Schultz Second image
Ulla Schultz
Køkkenchef

Er køkkenchef på Hjemly

Ulla er uddannet folkeskolelærer og skibskok. Inden hun kom til Hjemly arbejdede hun bl.a. på Skoleskibet Danmark som kok og bager. Hun har også været et smut i udlandet og hente inspiration og arbejdet som kok i både Grækenland og Italien. Derfor bliver Ullas buffeter aldrig ensidige – der er varieret mad fra alverdens menukort, når Hjemly-eleverne sætter sig til bordet.
Ulla synes, det bedste ved at arbejde på Hjemly er samværet med eleverne og se den udvikling de gennemgår på et skoleår. Ulla synes det smitter positivt af, når eleverne oplever glæden ved at lave mad og arbejde i et fællesskab.
Når man ikke kan finde Ulla med hænderne i Hjemlys kødgryder, kan hun godt lide at gå i skoven og kigge efter svampe eller gå i byen at spise for at få ny inspiration.
Ulla håber aldrig, hun lander på en øde ø. Det er hun alt for meget selskabsmenneske til – uanset hvad hun skulle finde på at tage med derud.

Læs mere
Majbritt Jensen First image Majbritt Jensen Second image
Majbritt Jensen
Idræt-, matematik- fysik- og kemilærer

Er idræt-, matematik- fysik- og kemilærer på Hjemly.

Desuden underviser hun i vores obligatoriske workshop ”Kroppen”.
Hun blev færdiguddannet fra Vordingborg seminarium i 2001 og har siden arbejdet på den del forskellige efterskoler landet over, samt på Club La Santa Sport.
Majbritt elsker at være aktiv, og ynder at dyrke både fitness, gynmastik og svømning. Dette var også en af grundene til, at hun i 2015 kom til Hjemly. Hun savnede den særlige stemning, der er på en idrætsefterskole.
Majbritt elsker at rejse, og hvis hun vandt i lotto ville hun uden tøven bruge pengene på en jordomrejse for hende og kæresten. Hvis Majbritt under rejsen skulle strande på en øde ø, så ville hun gerne medbringe følgende: En returbillet, hvis det nu skulle blive kedeligt, det er hun ikke så god til. BS – da hun ikke kan dræbe noget som helst tænker hun, at han kunne være nyttig til at skaffe noget mad. Ole Henriksen til den positive stemning. Hun frygter dog lidt for, at BS og Ole Henriksen ikke er det bedste mix og så er det godt med returbilletten.

Desuden underviser hun i vores obligatoriske workshop “Kroppen”.

Læs mere
Sarah Rasmussen First image Sarah Rasmussen Second image
Sarah Rasmussen
Dansk- og engelsklærer

Er dansk- og engelsklærer

Sarah er en del af vores ugentlige sangtime.
Sarah blev færdiguddannet fra Odense Seminarium i 2016. Siden hun selv gik på efterskole, har hun altid haft en drøm om at undervise på en efterskole. Hun kom til Hjemly, fordi (som hun selv siger) skolen har hele pakken. Fokus på dannelse, dyrkelse af fællesskab, stærk sportslig profil og faglighed i fokus.
Lige nu drømmer Sarah om at kunne købe et hus, hvor hun og kæresten kan slå sig ned og få sig en hund. Så hvis hun vandt i lotto i morgen, skulle nogle af pengene også helt klart bruges på dette. Selvfølgelig skulle der også være plads til en lækker rejse, hvor der skulle shoppes ind.
Sarah elsker når klasseværelset oser af arbejdslarm, fordybelse og højt humør. Hun er til gengæld ikke vild med eventuelle ubudne gæster i klassen, i form af små kryb.
Sarah kan godt lide at være aktiv. I fritiden spiller hun både håndbold og tæmmer motionscyklen til spinning. Om morgenen er Sarah dog bedst venner med sin snooze-knap
Hvis hun var strandet på en øde ø, så ville Sarah medbring surt slik, en bold og godt selskab i sin bagage.

Læs mere
Kirsten Viftrup Hedegaard First image Kirsten Viftrup Hedegaard Second image
Kirsten Viftrup Hedegaard
Dansk- og Engelsklærer

Er Dansk- og Engelsklærer på Hjemly 

Før Kirsten kom til Hjemly, underviste hun i engelsk og innovation/entreprenørskab på en international privat skole, på Phuket, i Thailand. Derudover har hun arbejdet på to folkeskoler i Odense, hvor hun primært har undervist i dansk, engelsk og idræt.
En af hendes sjoveste oplevelser var til Song-kran 2017 i Thailand. Det var en tre-dages vandfestival/vandkamp – og alle, unge som gamle, deltager.

Hun drømmer bl.a. om at begynde at ride igen (gerne på egen hest). Hun elsker, når eleverne har humor og kan li’ det de laver i timerne! Det bedste ved at undervise på Hjemly – er eleverne!

Hvis hun vandt 1 mio. i Lotto, ville hun tage på en lang ferie til Mellem- og Sydamerika med kæresten Mads, betale deres studiegæld af og købe en gård til alle hendes dyr.

Inden hun læste til lærer, havde hun planer om at læse kinesisk på universitetet.

Hvis hun skulle have 3 ting med på en øde ø: Mads, snorkel maske og hendes lyserøde flamingo.

Læs mere
Stephanie Cornaby Elster First image Stephanie Cornaby Elster Second image
Stephanie Cornaby Elster
Dansk- og engelsklærer

Er dansk- og engelsklærer på Hjemly

Stephanie er faglærer her på Hjemly og underviser i dansk og engelsk. Hun bor i Ringe sammen med sin kæreste, og når hun ikke er på arbejde, bruger hun tiden på sin hest, hund, kæreste og venner.

Stephanies motto er: “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!”

Læs mere
Jonas Rosenlund Karsten First image Jonas Rosenlund Karsten Second image
Jonas Rosenlund Karsten
Matematik-, naturfag- og idrætslærer

Er Matematik-, naturfag- og idrætslærer på Hjemly

Jonas er uddannet Lærer fra Den frie lærerskole i 2016 i fagene fysik/kemi, biologi, geografi, matematik, idræt og medie.

På Hjemly Idrætsefterskole underviser han i naturfagene, matematik og idræt. Når ikke han er på Hjemly bruger han tiden sammen med sin kæreste og deres to børn. De synes dog ofte, at han lyder til at have det lidt for sjovt på sit arbejde, og hans børn siger også at de vil gå på Hjemly, når de bliver store nok.

Han elsker efterskolelivet og vil altid gøre alt, hvad han kan for at give alle elever det bedste år i deres liv.

 

Læs mere
Sarah Tarp Nissen First image Sarah Tarp Nissen Second image
Sarah Tarp Nissen
Dansk-, engelsk- og cambridgeengelsklærer

Er dansk-, engelsk- og cambridgeengelsklærer på Hjemly

Sarah elsker at være lærer, med alt hvad det indebærer. Hun elsker at give eleverne de værktøjer, der skal til for at blive nogle gode unge mennesker.

Hun blev færdiguddannet dansk-og engelsklærer fra Silkeborg læreruddannelse i 2015. Under sin uddannelse læste hun på Dublin City University og arbejdede på en Secondary school i Dublin. Her var det fast procedure at eleverne rejste sig op, når Sarah og de andre lærere trådte ind i lokalet – de krav stiller hun dog ikke til eleverne på Hjemly.

Når hun ikke arbejder på Hjemly, rejser hun gerne rundt i verden. Faktisk har hun på blot én sommer, været i ni forskellige lande.
Hvis Sarah vandt i lotto, ville hun rejse til Zimbabwe for at opleve Victoria Falls.

Læs mere
Peder Nielsen First image Peder Nielsen Second image
Peder Nielsen
Læs mere
Maria Plougmand First image Maria Plougmand Second image
Maria Plougmand
Tysk- og dansklærer

Er er tysk- og dansklærer på Hjemly.

Maria er også uddannet engelsk- og madkundskabslærer fra seminariet i Odense.
Hun er desuden inklusionslærer og læsevejleder og hjælper elever med de it-kompenserende redskaber.
Før hun kom til Hjemly, underviste hun på erhvervsskolen Kold College i Odense og i folkeskolen.
Maria er født og opvokset i det mørke Nordvestjylland og elsker at besøge “hjemlandet”, særligt Cold Hawaii.
Hun bor i Odense med sine to drenge og hunden Timo. De elsker at rejse og opleve og har efterhånden besøgt 25 lande på 4 kontinenter.
Hvis hun vandt i Lotto skulle pengene klart bruges på et gensyn med Canada og USA, særligt provinsen British Columbia, hvor hendes far boede i mere end 20 år, og Florida, homeland for alligators. Sidst hun var der, fik hun nemlig lov til at sejle en airboat gennem Everglades.
Hun er tosset med efterskolelivet og vil altid gøre alt, der står i hendes magt, for at give alle elever et skønt år i deres liv, måske endda det bedste.

Læs mere

Køkken

Køkken First image Køkken Second image
Køkken
Køkkenansatte

Lotte Phillip, Christian Nyfjord, Ulla Christensen Schultz, Mona Sørensen Daniel Odgaard Nielsen, Nickie Halsted Sørensen

Læs mere

Pedel

Pedel First image Pedel Second image
Pedel

Kurt Johansen, Karsten Vitus Bering, Jens Raahauge, Roland Poulsen, Henrik Jørgensen

Læs mere

Administration

Administration First image Administration Second image
Administration

Tine Werngreen Jørgensen – Kommunikationsmedarbejder

Camilla Refstrup Madsen – Sekretær

Gitte Tanderup Nielsen – Forretningsfører

Læs mere