“If we dare to win, we should also dare to lose”

– Lee Chong Wei

Du bor med dem fra din linje

Vi har delt skolen op i mindre og overskuelige enheder: Eleverne fra håndbold og fodbold bor sammen i Højhuset (Rød og Grøn gang), Gul gang, Kvisten og Blå gang. Højhuset har fået sit navn, fordi det i modsætning til resten af skolen har hele to etager.

 

Basketball- og badminton-eleverne deles om de øvrige boenheder: Blå gang og Grå gang. Her bor der kun elever af samme køn.

I Højhuset og hovedfløjene Grå gang, Blå gang og Gul gang bor der både drenge og piger på gangene, men med drenge for sig og piger for sig på hvert værelse.

Langt de fleste elever bor på tremands-værelser med eget bad og toilet.

Små værelser med køjeseng og briks
På tremandsværelserne er der en køjeseng og en almindelig briks. Værelserne er ikke så store, men hyggelige. Derfor gælder det om at få aftalt nogle gode oprydningsrutiner med sine sine roommates.

Eleverne sørger selv for både oprydning og rengøring af værelset og bad/toilet. En kontaktlærer til hvert værelse holder øje og støtter eleverne i den daglige oprydning og rengøring.

Internet på værelset
Der er wifi på værelset, så du kan lave lektier og holde forbindelse med venner og familie fra din egen computer.

Du må også have et lille fjernsyn med, men det er en god ide at aftale med værelseskammerater, hvordan i sammen ønsker at indrette værelset. Der er ikke så meget plads til ret meget, så tag kun mindre hyggeting med som plakater, fotos og lignende.

Eget skab og safe-box
I entreen får du dit eget skab med lås, hvor du kan opbevare mere personlige ting. Desuden får du din egen safe-box på værelset.

Du bor med dem fra din linje