Håndbold-camp

Hjemly håndbold-camp 2021

Campen begynder søndag d. 27. juni kl. 13.00 og slutter torsdag d. 1. juli kl. 13.00. Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige håndboldspillere. Prisen for at deltage i vores Hjemly Camp er 1600 kr. I prisen er indeholdt træning, kampe, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger samt camp T-shirt.

Hjemly Camp 2021

Kom med, når vi afholder 6 forskellige camps samtidig for dansere, løbere, håndbold-, basketball-, fodbold-, og badmintonspillere, der netop har afsluttet 6. eller 7. klasse i sommeren 2021. Har du afsluttet 8. klasse, så kontakt os endelig, hvis du ønsker en plads. Vi vil være max 200 unge (både piger og drenge), der brænder for at dyrke idræt sammen med rigtig dygtige instruktører. Det betyder, at du udover det rent sportslige får en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly Idrætsefterskole.

Skolens egne kompetente idrætslærere samt instruktører udefra står for træning på et højt niveau.

Håndbold er en holdsport og for at blive en komplet håndboldspiller, er det vigtigt at kunne løse opgaver i begge ender af banen både kollektivt og individuelt. I dag stilles der store krav til den enkelte håndboldspillers færdigheder. Vi vil på Hjemly Campen derfor have fokus på dine evner til at sætte din direkte modspiller af bl.a. gennem fintetræning og varierede skudformer. Ligeledes vil vi styrke dit forsvarsarbejde ved at træne elementer som placeringsevne, tacklinger og paradespil.

Tilmeld dig på DHF.dk