Fodbold-Camp

Hjemly fodbold-camp 2024

Kom med, når vi slår dørene op for Danmarks fedeste fodbold-camp fra søndag d. 30. juni 2024 kl. 12.15 til torsdag d. 4 juli 2024 kl. 12.30. Campen er for dig, der netop har afsluttet 6. og 7. klasse i sommeren 2024 og som brænder for at dyrke fodbold sammen med dygtige trænere og en masse andre fodboldglade unge mennesker.

På fodboldcampen arbejder du målrettet med:

  • at forbedre din teknik og give dig inspiration til din daglige træning gennem arbejde med finter, driblinger, vendinger og tæmninger
  • at sætte fokus på pasningsspillet og det direkte angrebsspil
  • at sætte fokus på afslutninger
  • at give målmændene masser af udfordringer gennem spil og afslutningstræning
  • Hjemlys egne kompetente lærere på fodboldlinjen (tidligere landsholds- og ligaspillere) samt unge instruktører vil i ugens løb sørge for, at du tager hjem med forøget selvtillid og som en bedre fodboldspiller.

Udover det rent sportslige får du en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly. Med to daglige linjetræninger samt en masse spændende, sjove og sociale aktiviteter i ugens løb, får du altså et godt billede af efterskolelivet og det unikke fællesskab, vi har på Hjemly.

Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige fodboldspillere. Prisen for at deltage i vores Hjemly Camp er 1995 kr., som inkluderer træning, kampe, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger samt camp T-shirt.

Skal du med? – Så kan du fra mandag d. 30. oktober 2023 kl. 12.00 tilmelde dig her:

Tilmelding fodboldpiger

Tilmelding fodbolddrenge