Fodbold-Camp

Hjemly fodbold-camp 2021

Campen begynder søndag d. 27. juni kl. 13.00 og slutter torsdag d. 1. juli kl. 13.00. Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige fodboldspillere. Prisen for at deltage i vores Hjemly Camp er 1600 kr. I prisen er indeholdt træning, kampe, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger samt camp T-shirt.

Hjemly Camp 2021

Kom med, når vi afholder 6 forskellige camps samtidig for dansere, løbere, håndbold-, basketball-, fodbold-, og badmintonspillere, der netop har afsluttet 6. eller 7. klasse i sommeren 2021. Har du afsluttet 8. klasse, så kontakt os endelig, hvis du ønsker en plads. Vi vil være max 200 unge (både piger og drenge), der brænder for at dyrke idræt sammen med rigtig dygtige instruktører. Det betyder, at du udover det rent sportslige får en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly Idrætsefterskole.

Skolens egne kompetente idrætslærere samt instruktører udefra står for træning på et højt niveau.

På fodboldcampen arbejder du sammen med op til 47 andre unge på din alder målrettet med:

  • at forbedre din teknik og give dig inspiration til din daglige træning gennem arbejde med finter, driblinger, vendinger og tæmninger
  • at sætte fokus på pasningsspillet og det direkte angrebsspil
  • at sætte fokus på afslutninger
  • at give målmændene masser af udfordringer gennem spil og afslutningstræning

Hjemlys egne kompetente lærere på fodboldlinjen (tidligere landsholds- og ligaspillere) samt unge instruktører vil i ugens løb sørge for, at du tager hjem med forøget selvtillid og som en bedre fodboldspiller.

Tilmelding fodboldpiger

Tilmelding fodbolddrenge