Basketball-camp

Hjemly basketball-camp 2024

Kom med, når vi slår dørene op for Danmarks fedeste basketball-camp fra søndag d. 30. juni 2024 kl. 12.15 til torsdag d. 4 juli 2024 kl. 12.30. Campen er for dig, der netop har afsluttet 6.  og 7. klasse i sommeren 2024 (for basketballpiger gælder 8. klasse med) og som brænder for at dyrke basketball sammen med dygtige trænere og en masse andre basketballglade unge mennesker.

Basketball er en holdsport og for at blive en komplet basketballspiller, er det vigtigt at kunne løse opgaver i begge ender af banen både kollektivt og individuelt. I dag stilles der store krav til den enkelte basketballspillers færdigheder. Vi vil på campen derfor have fokus på dine evner til at sætte din direkte modspiller af, bl.a. gennem moves og skud. Ligeledes vil vi styrke dit forsvarsarbejde ved at træne elementer som placeringsevne og bevægelser.

Udover det rent sportslige får du en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly. Med to daglige linjetræninger samt en masse spændende, sjove og sociale aktiviteter i ugens løb, får du altså et godt billede af efterskolelivet og det unikke fællesskab, vi har på Hjemly.

Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige basketballspillere. Prisen for at deltage i vores Hjemly Camp er 1995 kr., som inkluderer træning, kampe, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger samt camp T-shirt.

Skal du med? – Så kan du fra slutningen af oktober 2023 tilmelde dig her:

Tilmelding basketballpiger

Tilmelding basketballdrenge