Badminton-Camp

Hjemly badminton-camp 2021

Campen er for U13-MAB og U15-MAB og begynder søndag d. 27. juni kl. 13.00 og slutter torsdag d. 1. juli kl. 13.00. Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige badmintonspillere. Prisen for at deltage i Hjemly Campen er 1600 kr. I prisen er indeholdt træning, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger samt camp T-shirt.

Hjemly Camp 2021

Vi afholder 6 forskellige camps samtidig for dansere, løbere, håndbold-, basketball-, fodbold-, og badmintonspillere, der netop har afsluttet 6. eller 7. klasse i sommeren 2021. Har du afsluttet 8. klasse, så kontakt os endelig, hvis du ønsker en plads. Vi vil være max 200 unge (både piger og drenge), der brænder for at dyrke idræt sammen med rigtig dygtige instruktører. Det betyder, at du udover det rent sportslige får en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly Idrætsefterskole.

Skolens egne kompetente idrætslærere samt instruktører udefra står for træning på et højt niveau.

Bliv en bedre badmintonspiller på fem dage.

Sammen med op til 30 andre unge badmintonspillere på din alder vil du:

  • få masser af tekniktræning
  • få større taktisk forståelse
  • få rigtig meget hurtighedstræning
  • lære noget om mental træning
  • prøve, hvordan det er, at gå på efterskole med træning hver dag.

Kort sagt; få masser af træning på højt niveau med Line Fleischer og Michael Jensen. Michael tager sig primært af drengene, mens Line vil fokusere på pigerne. Begge er dygtige og erfarne badmintontrænere, som har trænet nogle af de bedste spillere i Danmark. De vil sørge for, at du tager hjem fra campen med forøget selvtillid og som en bedre badmintonspiller.

Tilmelding badmintonpiger

Tilmelding badmintondrenge