Badminton-Camp

Hjemly badminton-camp 2022

Kom med, når vi slår dørene op for Danmarks fedeste badminton-camp fra søndag d. 26. juni 2022 kl. 13 til torsdag d. 30 juni 2022 kl. 13. Campen er for dig, der netop har afsluttet 6. klasse i sommeren 2022 (EMAB) og som brænder for at dyrke badminton sammen med dygtige trænere og en masse andre badmintonglade unge mennesker.

På badminton-campen vil du:

  • få masser af tekniktræning
  • få større taktisk forståelse
  • få rigtig meget hurtighedstræning
  • lære noget om mental træning

Kort sagt vil du få masser af træning på højt niveau med Line Fleischer og Michael Jensen. Michael tager sig primært af drengene, mens Line vil fokusere på pigerne. Begge er dygtige og erfarne badmintontrænere, som har trænet nogle af de bedste spillere i Danmark. De vil sørge for, at du tager hjem fra campen med forøget selvtillid og som en bedre badmintonspiller.

Udover det rent sportslige får du en virkelig god fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev på Hjemly. Med to daglige linjetræninger samt en masse spændende, sjove og sociale aktiviteter i ugens løb, får du altså et godt billede af efterskolelivet og det unikke fællesskab, vi har på Hjemly.

Du kommer til at bo på 3-mands værelser med øvrige badmintonspillere. Prisen for at deltage i vores Hjemly Camp er 1995 kr., som inkluderer træning, kampe, indkvartering, måltider (fra frokost søndag til og med frokost torsdag), forfriskninger samt camp T-shirt.

Skal du med? – Så kan du fra 1. december 2021 tilmelde dig her:

Tilmelding badmintonpiger

Tilmelding badmintondrenge