JOBOPSLAG: Vi søger ny køkkenmedarbejder

04. maj, 2020

JOBOPSLAG: Vi søger ny køkkenmedarbejder

Hjemly Idrætsefterskoles køkken søger en køkkenuddannet person, der har lyst til at arbejde i såvel hverdage som weekender samt ved afspadsering eller fridage for de øvrige køkkenpersonaler.

Hjemly Idrætsefterskole er en skole med godt 230 elever og 30 ansatte.

Arbejdet består af madlavning, rengøring, egenkontrol og andet køkkenarbejde. Det hele forgår i samarbejde med skolens elever og køkkenets øvrige personale. Arbejdet vil være min. 20 timer om ugen og ca. hver anden weekend. Det er vigtigt, at man kan arbejde selvstændigt og samtidigt have et godt overblik.

Køkkenets filosofi er, at mad skal laves fra bunden og man skal være opmærksom på madspild. Man skal kunne trives med at være sammen med mange elever såvel som ansatte.

Har du mod på ovenstående, så send din ansøgning til job@hjemly.dk med overskriften ”Ansøgning i køkkenet”, eller ring til køkkenet på tlf. 62 17 26 37 mellem kl. 10.30 og 11.00.

Ansøgningsfristen er den 7 juni 2020. Samtaler vil foregå d. 17. og 18. juni 2020. Er man ikke kontaktet ved udgangen af uge 26, er stillingen besat til anden side.