Hjemly indgår i et samarbejde med Dalum IF

24. juni, 2019

Hjemly indgår i et samarbejde med Dalum IF

**PRESSEMEDDELELSE**
Hjemly Idrætsefterskoles fodboldlinje indgår i et samarbejde med Fyns største medlemsklub, Dalum IF.

Julian Johnsson, fodboldleder på Hjemly Idrætsefterskole, udtaler:

"Det er en glædelig nyhed for Hjemly Idrætsefterskoles fodboldlinje at kunne præsentere et nyt fodboldsamarbejde med Dalum IF, der næsten har 1000 antal medlemmer ligeligt fordelt mellem drenge- og pigespillere, og dermed er den største fynske fodboldklub målt på antal medlemmer. Det konkrete indhold i samarbejdet er på plads, men vi er også opmærksomme på, at der skal bygges et stærkt fundament i et langsigtet perspektiv, hvor vi hele tiden forsøger at udvikle og styrke samarbejdet hvert år. Vores vision er at udvikle os til Fyns bedste fodboldsamarbejde. De tre nøgleord i vores samarbejde er Velvilje, Vidensdeling og Vinder DNA.

Der er fastlagt en styregruppe, som vil være ansvarlige for kommunikation med fokus på kommende fælles projekter med en tydelig opgavefordeling.
Hjemly`s fodboldlinje og Dalum IF vil arbejde målrettet henimod at skabe en erkendelse af et samarbejde, som er langtidsholdbart samt skabe udviklingsresultater i ungdomsfodbold for både drenge og piger uanset niveau og talentstørrelse.

Vi vil være en fodboldlinje, der hele tiden udvikler os og med dette samarbejde med Dalum IF har vi igangsat en spændende proces, som vi glæder os til at komme i gang med i det kommende efterskoleår."