Hjemly har ny skoledirektør på plads til d. 1/8

30. april, 2019

Hjemly har ny skoledirektør på plads til d. 1/8

Den nye skoledirektør, der afløser Rud Nielsen, er Brian Olsgaard Bastiansen, 48 år. Han er læreruddannet og er frem til 31. juli bosiddende i Rejsby syd for Ribe.

Brian har som lærer undervist både på sygehus, i fængsel, på specialcenter og i overbygningen på forskellige folkeskoler, før han vendte tilbage til efterskoleverdenen. Han har i 13 år været forstander på Rejsby Europæiske Efterskole og har altid haft en stor interesse for de frie skoler, da mulighederne her mange og der er stor plads at udfolde sig på.

”Jeg glæder mig meget til at prøve nye udfordringer og at komme et sted, hvor der både er friskole, børnehave og efterskole", skriver Brian. "Det bliver spændende at videreføre den gode udvikling Hjemly er i. Jeg har mødt en stor varme og imødekommenhed og jeg ser frem til at tage min familie med til Hillerslev. Jeg er gift med Gry og sammen har vi tre børn, hvoraf det ene endnu er hjemmeboende. Fritiden bruger vi i naturen med hunde og jagt."

"Jeg har i Rejsby arbejdet med unge, der er passionerede omkring samfundsfag og sprog, så allerede i dag er det en hverdag med unge, der brænder for noget. Jeg holder i øvrigt stadig mest med fodboldklubben FC Midtjylland”.

På Hjemly glæder bestyrelsen sig til at præsentere Brian Olsgaard Bastiansen på den ekstraordinære generalforsamling d. 8. maj, så samarbejdet derefter kan skydes rigtig godt i gang. Der skal lyde et stort og varmt velkommen til Brian fra os alle på Hjemly.