HJEMLY RUNNERS HIGH – Hjemlys NYE LØBELINJE

 

Vil du være en del af et spændende og motiverende løbefællesskab? Vil du forbedre dine personlige rekorder, Eller måske bare lære at løbe 5 kilometer? I så fald er vores nye linje ’’Hjemly Runners High’’ noget for dig. Ideen til løbelinjen kom, da OL deltager Anna Emilie Møller var elev på Hjemly for tre år siden. Her trænede hun målrettet i Hjemly’s perfekte naturomgivelser og udsprang som Danmarks største kvindelige løbetalent.

Derfor er vi nu klar med en større satsning på målrettet træning af løbere i et nyt ambitiøst samarbejde med Hechmann Mikkeller Racing Club, bedre kendt som HMRC.

 

HMRC er et banebrydende nystartet løbeprojekt (sat i værk af øl producenten  Mikkeller) med henblik på at skabe bedre omgivelser for løbere i det danske løbemiljø. Dette med et udpræget fokus på at fremme eliten i Danmark. HMRC’s træning bliver varetaget af Claus Hechmann, som ligeledes vil hjælpe Hjemlys unge løbere med at optimere træningen i form af tests og sparring. Claus er med sin bog ’’Løb Som Eliten’’ velkendt for sin træningsfilosofi, som vil blive implementeret på vores løbelinje. Træningsfilosofien bygger på et mere langsigtet grundtræningsprincip, som vil hjælpe de unge med at få et godt grundlag for deres fremtid og tilvænning til løb.

 

LÆRERE OG TRÆNERE

Linjens træning varetages af skolens egne lærere, samt ugentlig deltagelse og coaching fra eliteløbere i det danske løbemiljø.

Skolens lærere er Jesper Madsen og Rud Nielsen, som begge er træneruddannet hos HMRC træner –  Claus Hechmann. Deltidslærere vil være HMRC atleterne Asser Vittrup Nielsen og Mads Tærsbøl, samt andre løbere fra det danske løbemiljø. Mads og Asser er begge vant til at udarbejde træningsplaner for løbere og vil dermed i tæt samtale med eleverne kunne hjælpe med at optimere træningen.

 

Konkurrencer

For at teste om træning giver bonus, vil vi deltage i en del løb – Både hele linjen sammen, samt andre løb med kun udvalgte eller interesserede elever. Det vil dreje sig om mindre lokale løb samt større løb, som Hjemly har tradition for at deltage i. Her fx Efterskolernes DM i 10 km og Lillebælt halvmaraton.

Vi regner med at tilmelde os til løb ca. 1 gang om måneden, hvor linjens elever og trænere er med til at beslutte hvilke.

Egen fysioterapeut

Selv om du er i god form og vi doserer din træningen fornuftigt, så kan du rammes af skader i kortere perioder. Vi har derfor vores egen fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at komme bedst mulig gennem et skadesforløb, samt holde dig frisk når det hele kører.

 

Hjemly Runners High’s lejrskole

Linjens lejrskole går til Frankrig eller Portugal, hvor vi benytter de samme træningsfaciliteter som flere danske topløbere. Udover fokus på løb skal vi have flotte naturoplevelser, anden sport og lidt kulturelle oplevelser med hjem fra lejrskolen.

Hjemly Runners High

Er for alle elever – begge køn – der glædes ved at løbe. Vi kan og vil udfordre både eliteløbere og løbere, der først lige er begyndt. Vores løbelinje er for alle elever, der vil træne struktureret og er ambitiøse i forhold til at forbedre deres træning og dermed resultater.

Vi træner fem gange om ugen – variereret og sæsonplanlagt træning, der fx inkluderer:

  • cross/trial
  • bane
  • veje/stier
  • orienteringsløb
  • styrketræning

Du får på Hjemly masser af muligheder for at forbedre dine evner indenfor løb og finde frem til de distancer, som skal være dine favoritter. Samtidig hjælper vi dig også med at tage de svære valg i forhold til, hvor meget løb skal fylde i din fritid.

Tilmeld dig Hjemly