Fodbold efterskole med fodboldtræning af tidligere liga- og landsholdsspillere

På fodboldlinjen – den største af vores linjer med godt 80 elever – er det tidligere liga- og landsholdsspillere med træneruddannelser, der står for træningen.

En fodboldefterskole, der går op i fodboldtalent

Når du går på Hjemly Idrætsefterskole, arbejder du med dit talent i fodbold alle ugens fem dage, så du kommer i maksimal form og styrker alle dine færdigheder fodboldmæssigt.

Undervisningen i fodbold indeholder individuel teknisk træning med afleveringer, tæmninger, finter/driblinger og hovedspil. Hurtigheds- og konditionstræning kombineret med taktik, spillestil og diverse systemer.

Vi træner udendørs hele året og supplerer med indendørstræning. Om vinteren forgår træningen i fodbold udendørs på kunstgræs.

Vi deltager i efterskoleturneringen, og de bedste drenge- og pigehold deltager ligeledes i skoleligaen.

Da vi ikke deltager i turneringer under DBU, så har du mulighed for at hjælpe din fodboldklub derhjemme ved at spille fodboldkampe med dem, mens du går på Hjemly.

DBU-uddannede fodbold-drengetrænere

Det er Julian Johnsson, Michael Christiansen og Ole Pedersen der træner drengene på efterskolen. Michael Christiansen måtte i en tidlig alder indstille den aktive fodboldkarriere og tog i stedet relevante DBU-uddannelser og fortsatte som fodboldtræner. Michael har været fodboldlærer på efterskolen siden 1999 og gjort Hjemly Idrætsefterskole til en fodbold-efterskole med træning i høj kvalitet. Sideløbende har han været træner i flere fynske fodboldklubber.

Ole Pedersen var som spiller kendt for sine mange mål og har blandt andet spillet Superliga-fodbold i OB, hvor han var topscorer i Superligaen i første halvår. Efter endt spillerkarriere har Ole trænet et par hold i 2. division, og har også fået A-trænerlicens som fodboldtræner.

Julian Johnsson har 415 professionelle kampe på CV’et i fire forskellige lande, samt 62 A-landskampe for Færøerne. Julan har en A-træner licens og har været cheftræner på Færøerne og i Svendborg.

Julian, Michael og Ole har stor erfaring med træning af unge, ambitiøse talenter, og fodboldlinjen på vores efterskole, er en god mulighed for at få testet af, hvor langt dit fodboldtalent rækker.

Fodbold-efterskole med eks. landsholdsspiller som din træner

Merete Pedersen og Britta Brink Olsen træner fodboldpigerne. Merete Pedersen har en masse erfaring, et utal af landskampe og tre år som professionel i Italien. Meretes professionelle erfaring i fodbold gør, at vi kan tilbyde en meget intensiv træning for ambitiøse fodboldpiger.

I august 2018 begyndte Britta Brink Olsen på Hjemly. Britta er aktiv i 3F-ligaen, hvor hun spiller for Kolding. Hun har 33 ungdomslandskampe på CV’et samt en træneruddannelse.

Derudover kommer Rene Hansen og træner vores målmænd 1-2 gange om ugen.

 

Egen fysioterapeut hjælper, hvis du får skader i fodbold

Selv om du er i god form, kan du selvfølgelig løbe ind i kortere perioder med skader. På Hjemly har vi vores egen fysioterapeut, som kan hjælpe bedst igennem et skadesforløb.

 

Du skal træne fodbold helt frem til skolestarten

Hvis du skal lykkes med din sport på Hjemly Idrætsefterskole, er det vigtigt, at du helt frem til skolestarten hjemme har været aktiv deltager i en fodboldklub. Du skal altså være vant til at gå til fodboldtræning mindst to-tre gange om ugen og virkelig have lyst til at forbedre dine kompetencer inden for fodbold.

Du skal også holde dig i gang fysisk i sommerferien helt frem til starten af skoleåret for at undgå skader, så du undgår at sidde og kigge på kammeraterne fra bænken i timerne.

 

Lejrskole

Fodboldpigernes lejrskoletur går til Florida (ekstrabetaling 4.000 kr).

Fodbolddrengenes lejrskoletur i foråret 2019 til Milano.

Fodbolddrengenes lejrskoletur i 2020 går til Barcelona (ekstrabetaling 2.000 kr.)

 

Drømmer du om at komme på en fodbold efterskole?

Så elsker du fodbold, og har du lyst til at forbedre dig sammen med kompetente trænere, så kom med på holdet og meld dig til at spille fodbold på vores efterskole.

Tilmeld dig til fodboldlinjen

“i learned all about life with a ball at my feet. ”

– Ronaldinho