Fodbold efterskole med fodboldtræning af tidligere liga- og landsholdsspillere

På fodboldlinjen – den største af vores linjer med godt 80 elever – er det tidligere liga- og landsholdsspillere med træneruddannelser, der står for træningen. Længere fremme kan du læse mere om de faste lærere Merete Pedersen, Marlene Kristensen, Michael Christiansen, Ole Pedersen og Morten Bisgaard. Derudover kommer Rene Hansen og træner vores målmænd 1-2 gange om ugen.

En fodboldefterskole, der går op i fodboldtalent

Når du går på Hjemly Idrætsefterskole, arbejder du med dit talent i fodbold alle ugens fem dage, så du kommer i maksimal form og styrker alle dine færdigheder til fodbold.

Undervisningen i fodbold indeholder individuel teknisk træning med afleveringer, tæmninger, finter/driblinger og hovedspil. Hurtigheds- og konditionstræning kombineret med taktik, spillestil og diverse systemer.

Vi træner udendørs hele året og supplerer med indendørstræning. Om vinteren forgår træningen i fodbold udendørs på kunstgræs.

Vi deltager i efterskoleturneringen, og det bedste drenge- og pigehold i fodbold deltager ligeledes i skoleligaen.

Da vi ikke deltager i turneringer under DBU, så har du mulighed for at hjælpe din fodboldklub derhjemme ved at spille fodboldkampe med dem.

 

 

DBU-uddannede fodbold-drengetrænere

Det er Michael Christiansen, Ole Pedersen og Morten Bisgaard, der træner drengene på efterskolen. Michael Christiansen måtte i en tidlig alder indstille den aktive fodboldkarriere og tog i stedet relevante DBU-uddannelser og fortsatte som fodboldtræner.

Michael har været fodboldlærer på efterskolen siden 1999 og gjort Hjemly Idrætsefterskole til en fodbold-efterskole med træning i høj kvalitet. Sideløbende har han været træner i flere fynske fodboldklubber.

Tidligere topscorer i Superligaen er fodboldtræner

Ole Pedersen var som spiller kendt for sine mange mål og har blandt andet spillet Superliga-fodbold i OB, hvor han var topscorer i Superligaen i første halvår. Efter endt spillerkarriere har Ole trænet et par hold i 2. division, og har også fået A-trænerlicens som fodboldtræner.

 

Morten Bisgaard har stor erfaring fra et langt liv som professionel på fodboldbaner i både FCK, OB, Udinese , Derby og på landsholdet. Efter karrieren var slut har han været fodboldekspert i flere medier.

Michael, Morten og Ole har stor erfaring med træning af unge, ambitiøse talenter, og fodboldlinjen på vores efterskole, er en god mulighed for at få testet af, hvor langt dit fodboldtalent rækker.

Fodbold-efterskole med eks. landsholdsspiller som din træner

Merete Pedersen og Marlene Kristensen træner fodboldpigerne. Merete Pedersen har en masse erfaring, et utal af landskampe og tre år som professionel i Italien. Meretes professionelle erfaring i fodbold gør, at vi kan tilbyde en meget intensiv træning for ambitiøse fodboldpiger.

Marlene Kristensen er A-licens træner og tidligere klubkammerat til Merete Pedersen i OB og landsholdspiller med 20 A-landskampe. Hun har desuden i syv år været fodboldlærer for pigerne på Oure Idrætsefterskole. Marlene er derudover universitetsuddannet i dansk og idræt.

Egen fysioterapeut hjælper, hvis du får skader i fodbold

Selv om du er i god form, kan du selvfølgelig løbe ind i kortere perioder med skader. På Hjemly har vi vores egen fysioterapeut, som kan hjælpe bedst igennem et skadesforløb.

Du skal træne fodbold helt frem til skolestarten

Hvis du skal lykkes med din sport på Hjemly Idrætsefterskole, er det vigtigt, at du helt frem til skolestarten hjemme har været aktiv deltager i en fodboldklub. Du skal altså være vant til at gå til fodboldtræning mindst to-tre gange om ugen og virkelig have lyst til at forbedre dine kompetencer inden for fodbold.

Du skal også holde dig i gang fysisk i sommerferien helt frem til starten af skoleåret for at undgå skader, så du undgår at sidde og kigge på kammeraterne fra bænken i timerne.

Drømmer du om at komme på en fodbold efterskole?

Så elsker du fodbold, og har du lyst til at forbedre dig sammen med professionelle trænere, så kom med på holdet og meld dig til at spille fodbold på vores efterskole.

Tilmeld dig til fodboldlinjen

“i learned all about life with a ball at my feet. ”

– Ronaldinho