Basketball

Basketball

Kom på Basketball-efterskole og få træning på højt niveau

På Basketball-linjen får du minimum halvanden times daglig træning med vores tre trænere. Headcoach Tom Tomsic er tilbage på Hjemly d. 1. marts ’17. Tom har tidligere arbejdet på Hjemly fra 1/1 2013 – 1/5 2014. Tom er en dybt engageret træner, der støttede eleverne både holdmæssigt og individuelt. Han har endvidere været ass.coach i herreligaen for Næstved i sæsonen 2014-15.Raphael Silva er begyndt som coach allerede. Han har coachet basketball i bl.a. Spanien, Italien, Island og Luxemborg. I Danmark har Raphael coachet 1. division mænd og liga kvinder i Lemvig. Han er for tiden coach i BK Vejen. Martin Mariegaard, der gennem årene har gjort det godt i basketball-ligaen herhjemme. Han har spillet 3 år i Bakken Bears, inden han kom til Svendborg Rabbits, hvor han spillede i 11 år og de sidste 3-4 år fungerede han samtidig som assistenttræner, inden han lagde skoene på hylden i 2013. Martin har været en del af trænerteamet på Hjemly siden sommeren 2010.

Du får også mulighed for at deltage i ekstra individuel træning, for eksempel er der “getting better” timer hver fredag og af og til frivillig morgentræning.

Du får på Hjemly masser af mulighed for at forbedre dine evner indenfor basketball. Samtidig hjælper vi dig også med at tage de svære valg i forhold til, hvor meget idrætten skal fylde i din fritid.

 

Linjetimerne består af:

  • teknisk/taktisk træning
  • fysisk træning
  • springtræning
  • mental træning
  • individuel træning med fundamentals som nøgleord, og træningen vil blive tilpasset netop dit niveau.

Turneringer og kampe:
I dette skoleår deltager vi i DM-turneringen for ynglinge dame mesterrækken og 1. division vest for damer, og junior herre mesterrækken, ynglinge herre landsdækkende og ynglinge a-rækken.

Vi deltager også i Lundaspelen i Sverige hvert år med alle hold.

Gæsteundervisere fra Svendborg Rabbits
Vi følger “Svendborg Rabbits” tæt.  Vi er med til de fleste hjemmekampe, og vi bruger enkelte af spillerne som gæsteundervisere i den daglige træning.

Hvert år afholder vi lejren “Team Camp” på Hjemly i efterårsferien fra søndag til torsdag. Det er ikke obligatorisk for vores basketball-elever at deltage i denne camp – mange gør det, men overvej også om du har brug for at pleje dig selv, din familie og venner hjemme i efterårsferien.

Basketball-camp på Hjemly Idrætsefterskole
Vi tilbyder ikke kun en, men faktisk to unikke muligheder for drenge og piger, der ønsker at komme på basketball camp. Vores camps er fredag d. 14/10 – søndag d. 16/10 (efterårsferie) og fredag d. 10/2 – søndag d. 12/2 (vinterferie). Her giver vi helt unikke træningsmuligheder for de unge, og de får både måltider, spilanalyse, gæstetalere og meget mere! Læs om de to camps, og se pris på Facebook, hvor program for efteråret allerede ligger.

Besøg Facebookside

Drømmer du om at komme på en basketball-efterskole?

Elsker du basketball og har lyst til at forbedre dig sammen med professionelle trænere, så kom med på holdet.

Lejrskole i USA
Basketball-linjen tager hvert år til USA på en obligatorisk lejrskole, som koster kr. 4.000 ekstra at deltage i.

Tilmeld dig basketlinjen på Hjemly

“Dream as if you’ll live forever, live as of you’ll die today.”

– Lebron James