Kom på Basketball-efterskole og få træning på højt niveau

Du får på Hjemly masser af mulighed for at forbedre dine evner indenfor basketball. Samtidig hjælper vi dig også med at tage de svære valg i forhold til, hvor meget idrætten skal fylde i din fritid.

Du får også mulighed for at deltage i ekstra individuel træning, for eksempel er der morgentræning tirsdag og torsdag.

Linjetimerne består af:

  • teknisk/taktisk træning
  • fysisk træning
  • springtræning
  • mental træning
  • individuel træning med fundamentals som nøgleord, og træningen vil blive tilpasset netop dit niveau.

Turneringer og kampe:
I dette skoleår deltager vi i U17 herre og U17 A rækken.

Vi deltager også i Lundaspelen i Sverige hvert år med alle hold.

Lærere og trænere
På Basketball-linjen får du minimum halvanden times daglig træning med vores to trænere. Raphael Silva har coachet basketball i bl.a. Spanien, Italien, Island og Luxemborg. I Danmark har Raphael coachet 1. division mænd og liga kvinder. Martin Mariegaard, der gennem årene har gjort det godt i basketball-ligaen herhjemme. Han har spillet 3 år i Bakken Bears, inden han kom til Svendborg Rabbits, hvor han spillede i 11 år og de sidste 3-4 år fungerede han samtidig som assistenttræner, inden han lagde skoene på hylden i 2013. Martin har været en del af trænerteamet på Hjemly siden sommeren 2010.

Gæsteundervisere fra Svendborg Rabbits
Vi følger “Svendborg Rabbits” tæt.  Vi er med til mange hjemmekampe, og vi bruger enkelte af spillerne som gæsteundervisere i den daglige træning.

Basketball-camp på Hjemly Idrætsefterskole
Vi tilbyder ikke kun en, men faktisk to unikke muligheder for drenge og piger, der ønsker at komme på basketball camp. Vores “Shooting camp” er fredag d. 12/10 – søndag d. 14/10 (efterårsferie) og vil tage udgangspunkt i udviklingen af den enkelte campers individuelle skudteknik. Vores anden basketball camp er “I’m a winner” Camp som afholdes sammen med de andre linjers sommercamp i 2019. Her giver vi helt unikke træningsmuligheder for de unge, og de får både måltider, spilanalyse, gæstetalere og meget mere! Læs om de to camps, og se pris på Facebook, hvor program for efteråret allerede ligger.

Besøg Facebookside

Drømmer du om at komme på en basketball-efterskole?

Elsker du basketball og har lyst til at forbedre dig sammen med professionelle trænere, så kom med på holdet.

Lejrskole i USA
Basketball-linjen tager hvert år til USA på en obligatorisk lejrskole, som koster kr. 4.000 ekstra at deltage i. Vi besøger 6 highschools som vi spiller kampe imod. Vi går i skole og overnatter hos familierne. En unik mulighed for at opleve livet som baskeballspiller på highschool i USA.

Tilmeld dig basketlinjen på Hjemly

“Dream as if you’ll live forever, live as of you’ll die today.”

– Lebron James