Efterskole med målrettet badmintontræning og professionelle trænere

Til alle de daglige træningspas kører vi 10 kilometer til Nr. Broby Hallen, hvor badmintonlinjen har sine timer. Undervisningen i badminton indeholder alt fra teknisk træning, taktik og kamptræning til hurtighed, styrke, kondition foruden coaching og trænerkursus.

At sætte sig et mål

Mental forberedelse og det at sætte sig mål og arbejde for dem er også en del af undervisningen i badminton. Vi deltager i badmintonturneringer med andre skoler, ligesom du som badmintonspiller på vores efterskole bliver tilmeldt både individuelle turneringer og holdturneringer. En stor del af din fritid kommer også til at gå med at spille kampe enten hjemme på efterskolen eller i diverse haller rundt om i landet.

Der er både piger og drenge på linjen på efterskolen, og alle spillere bliver markant bedre til at spille badminton uanset udgangspunktet.

Du skal have lyst til lære at spille badminton

Der er ingen krav for at komme ind på badminton-linjen ud over din lyst til at lære.

Hvis du skal lykkes med din sport på Hjemly Idrætsefterskole, er det vigtigt, at du helt frem til skolestarten hjemme har været aktiv deltager i en klub. Du skal altså være vant til at gå til træning mindst to-tre gange om ugen og virkelig have lyst til at forbedre dine kompetencer inden for badminton.

Det er ikke en forudsætning, at du er god til badminton for at gå på vores efterskole, men du skal have lyst til at blive det. Du skal også holde dig i gang fysisk i sommerferien helt frem til starten af skoleåret, for at undgå skader, så du ikke kommer til at sidde og kigge på kammeraterne fra bænken i timerne.

 

Lærere og trænere

Michael Vesterskov Jensen er tidligere elitespiller og elitetræner i OBK. I de bedste år som aktiv spiller var Michael ca. nr. 20 på verdensplan i double, så som spiller har han virkelig mærket på egen krop, hvad der skal til træningsmæssigt.
De seneste 5 år har Micahel været træner i Nr. Lyndelse Badmintonklub.

Thomas Kjær har både spillet og været træner i Nr. Broby og Dragør og har spillet semiprofessionelt i Stuttgart i et par år efter sin læreruddannelse. Thomas underviser endvidere i tysk og er kursusinstruktør for Badminton Danmark.

Michael og Thomas har været med til at gøre Hjemly Idrætsefterskole til en seriøs badmintonefterskole, hvor vi går op i den enkeltes elevs talent og udvikling.

 

Egen fysioterapeut hjælper ved skader

Selv om du er i god form, kan du selvfølgelig løbe ind i kortere perioder med skader. På Hjemly Idrætsefterskole har vi vores egen fysioterapeut, som kan hjælpe dig bedst igennem et skadesforløb.

 

Lejrskole

Linjens lejrskole går til Club la Santa, hvor vi i ugens løb benytter centrets træningsfaciliteter på samme vis som en masse andre badmintonspillere. Vi vil få flotte naturoplevelser, anden sport og lidt kulturelle oplevelser med hjem fra lejrskolen også.

 

Drømmer du om at komme på badminton efterskole?

Elsker du badminton og har lyst til at forbedre dig sammen med professionelle trænere, så kom med på holdet på vores efterskole.

 

Tilmeld dig badmintonlinjen

Hjemly YY-Yonex Cup

Den 3. og 4. november 2018 afholder vi åben turnering for U17/U19 M A B C samt U15 A B C D. Er du interesseret i at deltage, kan du downloade invitationen med nærmere information og vejledning her:

“I felt good today and controlled the game from the very beginning. I’m stille in form even after an exhausting world championships.”

– Lin Dan